Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την επιτυχία, τις δυσκολίες και την Eyrovision. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για όλα στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για το περιοδικό Glow.

Η συνταγή της επιτυχίας

«∆εν υπάρχει µια ξεκάθαρη συνταγή για την επιτυχία. Κανείς δεν μπορεί να σου πει µε σιγουριά ότι χρειάζεται συγκεκριµένο ποσοστό ταλέντου ή σκληρής δουλειάς και τύχης. Για µένα, το πιο βασικό είναι να είσαι πανέτοιµος, όταν έρθει η κατάλληλη ευκαιρία, να την αρπάξεις από τα µαλλιά», αποκαλύπτει η Ελένη Φουρέιρα.

Η ζωή μετά την Eurovision

«∆εν είµαι αχάριστη. Καταλαβαίνω αυτό που ζω. Ξέρω τον κόπο που έχω κάνει και τη δουλειά, έχω αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που βρέθηκαν µπροστά µου. Κάθε µέρα νιώθω ότι πρέπει να κάνω κι άλλα, καινούρια πράγµατα, οπότε δε νιώθω ότι έχω κατακτήσει πάρα πολλά. Αισθάνοµαι, όµως, πολύ ωραία µε τον εαυτό µου, γιατί έµεινα συγκεντρωµένη στον στόχο µου», τονίζει η Ελένη Φουρέιρα

Η συμβουλή της στα νέα παιδιά

«Νοµίζω ότι αν δουν τη δική µου ιστορία και πώς ξεκίνησα, µπορούν να εµπνευστούν και να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν’ ακούν κανέναν. Να είναι απόλυτα συγκεντρωµένοι σε αυτό που κάνουν. Να µην µπερδεύονται. Η γιαγιά µου έλεγε “αν κοιτάς δεξιά, θα πας δεξιά. Αν κοιτάς ευθεία, θα πας ευθεία”. Οπότε πρέπει να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Όλα µπορείς να τα πετύχεις σε αυτήν τη ζωή, αρκεί να το θέλεις, να έχεις αυτογνωσία, να καταλαβαίνεις πού είσαι καλός, να αναγνωρίζεις τα µειονεκτήµατά σου και να τα µετατρέπεις σε πλεονεκτήµατα. Να µην πέφτεις ψυχολογικά, γιατί πολλές φορές, το όνειρο, όταν είσαι μικρός το βλέπεις πιο ροµαντικά. Στην πορεία, ανακαλύπτεις τις πραγµατικές δυσκολίες και τις θυσίες που απαιτούνται».

View this post on Instagram

@glowmagazine

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Η πίεση και η κούραση

«Έχω φτάσει στο σηµείο να πω “κουράστηκα, θέλω χρόνο για τον εαυτό µου”, αλλά να πω “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”, όχι. ∆ε νοµίζω ότι θα το πω ποτέ… Έχω κάτσει πολλές φορές µε τον εαυτό µου να συζητήσω, να ηρεµήσω, γιατί µην ξεχνάς ότι µέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει µόνο σωµατική, αλλά και ψυχική κούραση. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο», παραδέχεται για τη ζωή της.

Οι δυσκολίες μετά την Eurovision

«Ειδικά µετά την Eurovision πέρυσι, πέρασα έναν µήνα δύσκολο για µένα, µέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε, µέχρι να καταλάβω ότι πέρασα 13 µέρες χωρίς να θυµάµαι ουσιαστικά τίποτε από την καθηµερινότητά µου. Μόνο ένα άγχος στη σκηνή. Τίποτε άλλο. ∆ε βγήκα ποτέ από το ξενοδοχείο. Να βγω µια βόλτα, να δω τη Λισαβόνα. ∆εν την είδα! Προσπαθούσα να κοιµηθώ. Πρόβα, ξεκούραση, πρόβα, ξεκούραση, live, τίποτε άλλο», παραδέχεται.

View this post on Instagram

Feeling cozy!!! @glowmagazine

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Το ενδεχόμενο της μητρότητας

«∆εν υπάρχει κανένα κάλεσµα. Απλά βλέπεις να περνάει ο χρόνος, σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί και να µην είσαι πάνω από 40. Μου αρέσει να κάνω πράγµατα χωρίς να τα προετοιµάζω. Μπορεί σ’ έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί, δεν ξέρω. ∆εν είµαι, όµως, η κλασική γυναίκα. ∆εν πιστεύω στον γάµο. Στον ερχοµό ενός παιδιού είµαι υπέρ», ξεκαθαρίζει η Ελένη Φουρέιρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr