Αυτοκίνητο σφηνώθηκε κάτω από νταλίκα – Νεκρός ο οδηγός
Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στο 66ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ηλικίας 54 ετών, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό που οδηγούσε αλλοδαπός, ηλικίας 56 ετών
Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στο 66ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ηλικίας 54 ετών, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό που οδηγούσε αλλοδαπός, ηλικίας 56 ετών.
Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 54χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε 1 άτομο, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου, στην Τ.Κ. Σκοτούσσης Σερρών. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 23 Οκτωβρίου 2019
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη


