Λίβανος : Διαδηλωτές τραγουδούν σε τρομαγμένο μωρό
Οι διαδηλωτές έκαναν κάτι που η Jabbour δεν το περίμενε. Ξεκίνησαν να τραγουδούν το «Baby Shark», το τραγούδι που έχει αναχθεί σε… ύμνο για τα νήπια ανά τον κόσμο
Μια διαφορετική… νότα στις πολυήμερες διαδηλώσουν που λαμβάνουν χώρα στο Λίβανο έδωσε ένα αγαπημένο παιδικό τραγούδι.
Η Eliane Jabbour οδηγούσε σε προάστιο της Βηρυτού, όταν ομάδα διαδηλωτών «περικύκλωσε» το όχημά της. Ο 15μηνών γιος της, Robin, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και φοβήθηκε στη θέα του συγκεντρωμένου πλήθους.
«Τους είπα ‘έχω μωρό, μην φωνάζετε πολύ’» είπε η μητέρα, μιλώντας στο CNNi για το περιστατικό που βίωσε.
Οι διαδηλωτές, τότε, έκαναν κάτι που η Jabbour δεν το περίμενε. Ξεκίνησαν να τραγουδούν το «Baby Shark», το τραγούδι που έχει αναχθεί σε… ύμνο για τα νήπια ανά τον κόσμο.
«Ήταν αυθόρμητο» σημείωσε η μητέρα, μιλώντας στο CNNi. «Του αρέσει αυτό το τραγούδι. Το ακούει συχνά στο σπίτι και γελάει».
Χαμός στο διαδίκτυο
Το βίντεο από το περιστατικό, το οποίο ανήρτησε η μαμά του παιδιού, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.
Οπως είπε η Jabbour, ο σύζυγός της πρόλαβε να το δει στα social media πριν καν προλάβει να του πει τι είχε συμβεί.
Tο «επίμαχο» τραγούδι
- 50 χρόνια Apple, πέντε παταγώδη fail – Λάθος προϊόντα που κόστισαν δισεκατομμύρια ως μαθήματα νίκης
- Ηράκλειο: Συνελήφθησαν μαθητές και γονείς για την έκρηξη σε σχολείο
- Ο Λανουά, η τηλεκριτική και τα ανέκδοτα με τη γνώμη της ΚΕΔ
- Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι ληστές με τη μηχανή που έκλεβαν τσάντες από διερχόμενα αυτοκίνητα
- Μια απίστευτη ιστορία της αήττητης Μπενφίκα
- ΠΟΥ: Προειδοποιεί για κινδύνους στην υγεία από τη «μαύρη βροχή» στο Ιράν

