Το μήνυμα του Χαριστέα στον κόσμο του Αρη
Ο αθλητικός διευθυντής του Αρη κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Κάλεσμα στον κόσμο του Αρη να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (27/10, 17:15), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, απηύθυνε ο Αγγελος Χαριστέας, με ανάρτησή του στα social media.
Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής του Αρη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram την ανάρτηση της «κίτρινης» ΠΑΕ για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Όλοι γήπεδο».
Ο Αρης την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στην Θράκη, στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ενινγκ στο «κίτρινο» πάγκο και απέναντι στον Παναιτωλικό θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του και 3η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.
Δείτε την ανάρτηση του Χαριστέα:

- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442