Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο: «Ποια Χρυσή Μπάλα; Στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ρονάλντο: «Ποια Χρυσή Μπάλα; Στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον μεγάλο στόχο του με τη Γιουβέντους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Γιουβέντους με τη Λοκομοτίβ Μόσχας αναφέρθηκε στους στόχους του με την ιταλική ομάδα, με τον μεγαλύτερο εξ αυτών να είναι η κατάκτηση του Champions League.

Ο Πόρτογάλος σούπερ σταρ υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, περισσότερο βελτιωμένη και έπλεξε το εγκώμιο του Σάρι υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται φέτος του αρέσει περισσότερο και του ταιριάζει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε βελτιωθεί και είμαι πολύ χαρούμενος για το πως πάνε τα πράγματα. Έχουμε αλλάξει με τον Σάρι, έχω περισσότερη ελευθερία όμως έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε.

Με τον Αλέγκρι κάναμε εξαιρετική δουλειά αλλά με τον Σάρι έχουμε βελτιωθεί και άλλο, έχω αλλάξει θέση. Πάντα προσπαθώ να κινούμε στον αγωνιστικό χώρο εκεί που νιώθω ωραία.

Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά και να προσπαθήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τα συλλογικά αποτελέσματα είναι σημαντικά. Όσο για τη «Χρυσή Μπάλα» δεν έχω να πω κάτι. Δεν είναι σημαντικό να κερδίσω εγώ ή όχι αλλά η ομάδα.

Απολαμβάνω να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι τους πολύ δυνατοί. Ο Ντιμπάλα έδειξε πως μπορεί να σκοράρει παρά το ότι τον αμφισβητούσαν»

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024