Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Χερντ : H γυμνή απάντησή της για τα διπλά στάνταρ στο Instagram

Άμπερ Χερντ : H γυμνή απάντησή της για τα διπλά στάνταρ στο Instagram

Η Άμπερ Χερντ απαντά στο γυμνό με... γυμνό καταγγέλλοντας τα διπλά στάνταρ του Instagram

Τον προηγούμενο μήνα η Άμπερ Χερντ δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα από φωτογράφιση, όπου στέκεται μπροστά από έναν καθρέφτη φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, με ακάλυπτο το στήθος της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι τότε,  είχαν προβλέψει πως το Instagram θα διέγραφε την εν λόγω φωτογραφία λόγω των αυστηρών κανόνων,  που διέπουν τη δημοφιλή πλατφόρμα σχετικά με το γυμνό περιεχόμενο, όπως και συνέβη.

Έτσι, η 33χρονη ηθοποιός, επανήλθε στο ζήτημα καταγγέλλοντας τα διπλά στάνταρ της πλατφόρμας σχετικά με το γυμνό, αναδημοσιεύοντας την επίμαχη φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά αντικατέστησε το πρόσωπο και το στήθος της με εκείνα του συμπρωταγωνιστή της στο «Aquaman», Τζέισον Μόμοα.

View this post on Instagram

Weekend relief.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

«Προς τιμήν των αυστηρών και δίκαιων κανόνων του Instagram απέναντι στην προβολή της γυναικείας θηλής και εφόσον η δική μου απόλαυσε το σύντομο προνόμιο που δίνεται στους άντρες συναδέλφους μου… Αποφάσισα να αποτίσω φόρο τιμής αντικαθιστώντας τη φωτογραφία, με μια εικόνα που όντως συμμορφώνεται με τους αυστηρούς κανόνες του Instagram για το γυμνό», έγραψε χαρακτηριστικά η  Άμπερ Χερντ.

View this post on Instagram

Shadow puppets

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

«Δείτε τα stories μου για να ψηφίσετε ποιο σας αρέσει περισσότερο και σε ευχαριστώ Instagram, ζήτω το 2019!», πρόσθεσε η Άμπερ Χέρντ, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν τρέχει τίποτα απολύτως με τον Τζέισον Μόμοα και πως απλώς προσπαθούσε να αποδείξει τα λεγόμενά της.

«Παρεμπιπτόντως σε αγαπώ AquaHubbs! Συγγνώμη που χρησιμοποίησα τις φωτογραφίες σου για να δώσω έμφαση!», απολογήθηκε Άμπερ Χερντ, σε ένα από τα σχόλια της φωτογραφίας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024