Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωστένογλου: «Από αύριο προσηλωμένοι στον Ολυμπιακό»

Κωστένογλου: «Από αύριο προσηλωμένοι στον Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για την σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ και τόνισε πως από αύριο η μοναδική σκέψη στις τάξεις της «Ένωσης» θα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Απόλυτα προσηλωμένος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Νίκος Κωστένογλου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου με 3-2 στη Ριζούπολη.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως από αύριο μοναδική σκέψη στις τάξεις της ομάδας είναι ο σημαντικός αγώνας με τους «Ερυθρόλευκους», λέγοντας πως είναι νωρίς για τελικούς, ωστόσο είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Μία ακόμα νίκη, τρεις πολύτιμοι βαθμοί μετά τη διακοπή. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Είχαμε την υπεροχή και κόντρα στη ροή του ματς δεχθήκαμε ένα γκολ. Αυτό μας αποσυντόνισε και προς το τέλος του πρώτου μέρους η ανάπτυξή μας ήταν αργή.

Στο β’ μέρος κάναμε μια επιθετική αλλαγή γρήγορα και πήραμε στη συνέχεια μεγαλύτερο ρίσκο. Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να γυρίσουμε το ματς. Στα τελευταία λεπτά χάλασε η εικόνα μας, με τον αντίπαλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Στο τέλος εύλογα είχαμε άγχος, αλλά πήραμε το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, αύριο ξεκουραζόμαστε και από Τρίτη επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο μεγάλο ματς που έρχεται».

Για το αν είναι τελικός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι ένα ντέρμπι σίγουρα και είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Από Τρίτη πρωί θα είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το ματς».

Για την αμυντική εικόνα της ομάδας του: «Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, απλά δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει την υπεροχή. Παρουσιάσαμε μια νευρικότητα. Ήταν αναμενόμενο, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ γιατί ένας αμυντικός εκείνη τη στιγμή πρέπει να κάνει μια δημιουργική επιθετική άμυνα πέρα από το να κόψει».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024