Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λιβάγια

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια είδε κάρτα στο 81′ της αναμέτρησης με τον Βόλο και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Ένωσης.

Η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα τον Βόλο με 3-2 για την 7η αγωνιστική της Super League και πάει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η Ένωση ήταν καλύτερη από τους νεοφώτιστους αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους παίκτες του να δεινοπαθούν στα τελευταία λεπτά.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει και έναν έξτρα πονοκέφαλο, καθώς είδε τον Μάρκο Λιβάγια να «κιτρινίζεται» στο ματς με τον Βόλο στο 81ο λεπτό. Ο Κροάτης επιθετικός με την κάρτα που είδε στο 81′ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Ένωσης.

Τα επόμενα τέσσερα ματς της ΑΕΚ είναι με Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Άρη (εντός) και ο Κωστένογλου θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο θα είναι εκτός.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024