Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ-Περιστέρι 90-91

ΑΕΚ-Περιστέρι 90-91

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Νίκος Γκάλης», που κρίθηκε στην παράταση, με το Περιστέρι να παραμένει αήττητο και την ΑΕΚ να δέχεται τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα

Αν ήμασταν υποχρεωμένοι να περιγράψουμε με μία λέξη την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι θα ήταν «ματσάρα». Με την υποσημείωση ότι είναι άδικο κάποιες φορές (αλλά κι αυτή είναι η ομορφιά του) να μην υπάρχει ισοπαλία στο μπάσκετ.

Το Περιστέρι άλωσε το «Νίκος Γκάλης», υποχρέωσε την ΑΕΚ στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, την ίδια στιγμή που το ίδιο αγνοεί τη λέξη «ήττα» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο νικητής κρίθηκε στην παράταση, με τον Λάνγκφορντ να χάνει μια βολή (μπορεί να συμβεί και αυτό) και τον Σμιθ να φτάνει ανενόχλητος στο λέι απ, εκθέτοντας την κακή αμυντική συμπεριφορά των παικτών της «Ένωσης», στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα.

Βεβαίως, για να φτάσει ο Σμιθ να γίνει ο «man of the game» είχαν κάνει όλη τη δουλειά ο εξαιρετικός Γκρέι κι ο απόλυτα καθοριστικός Χάτσερ.

Η αναμέτρηση ήταν θρίλερ από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ΑΕΚ πήρε διαφορά εννέα πόντων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως το Περιστέρι τη μάζεψε γρήγορα κι οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο, δείχνοντας… απέχθεια στην ήττα.

Ο αγώνας είχε φοβερή ένταση, ο Γκρέι βρέθηκε στον πάγκο με χτύπημα στη μύτη (δίχως πρόθεση), ο Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές κι ήταν πρόδηλο ότι όλα θα κρίνονταν στο… νήμα.

Ο κορυφαίος των ηττημένων αστόχησε από το σημείο που σπάνια αστοχεί κι η νίκη άλλαξε χέρια. Πολύ καλός ήταν κι ο Ρέι, σ’ ένα ματς που καθένας από αυτούς που έπαιξαν και στις δύο ομάδες, είχε ρόλο και συμμετοχή.

Τα δεκάλεπτα:19-20, 39-30, 62-60, 79-79, 90-91

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024