Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξομολόγηση της ηθοποιού Κατερίνας Μαραγκού στο Citizen One

Η εξομολόγηση της ηθοποιού Κατερίνας Μαραγκού στο Citizen One

Καλεσμένη στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/10) η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Μαραγκού, με αφορμή την επιστροφή της ηθοποιού στην κεντρική σκηνή του θεάτρου «ΑΛΜΑ», μετά από απουσία τριών ετών

Καλεσμένη στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/10) η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Μαραγκού, με αφορμή την επιστροφή της ηθοποιού στην κεντρική σκηνή του θεάτρου «ΑΛΜΑ», μετά από απουσία τριών ετών.

Συζητώντας με τον Κώστα Γιαννακίδη, η Κατερίνα Μαραγκού μίλησε για την παράσταση «Μαρία Στιούαρτ» του Φρίντριχ Σίλερ, ένα από τα σημαντικότερα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, στην οποία, η ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Άντζελας Μπρούσκου.

Η Κατερίνα Μαραγκού μιλώντας για το θεατρικό έργο το οποίο κάνει πρεμιέρα στην σκηνή του θεάτρου ΑΛΜΑ στις 2 Νοεμβρίου, δήλωσε πως πρόκειται για μία παράσταση στη οποία αποτυπώνεται ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ της Μαρίας Στιούαρτ της Σκωτίας και της Ελισάβετ της Αγγλίας, με έναν τρόπο απόλυτα σημερινό και σύγχρονο.

Στο τραπέζι του Citizen One, η Κατερίνα Μαραγκού, μίλησε ακόμα για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, για τις σπουδές τις στο Εθνικό και την επιτυχημένη της πορεία στο ελληνικό θέατρο, για τις δυσκολίες αλλά και τη γοητεία που κρύβει ο χώρος της υποκριτικής και τη συνεισφορά του θεάτρου στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο One Channel, η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για το κατά πόσο η ζωή των ανθρώπων σήμερα είναι καλύτερη δήλωσε: «Με την παγκοσμιοποίηση οι άνθρωποι έχουν χάσει την ουσιαστική τους ελευθερία.

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης που στερείται τα στοιχειώδη. Και ο ελληνικός πληθυσμός, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο με την κρίση. Στην Ελλάδα παλαιότερα ο κόσμος ζούσε καλύτερα.

Κι εγώ έζησα καλύτερες εποχές, μπορεί να μην υπήρχαν χρήματα, αλλά μπορούσες να ζήσεις με μία ηρεμία. Δεν υπήρχε αυτό το κυνήγι χρήματος, που κορυφώνεται σήμερα. Ο κόσμος σήμερα έχει μπει σε μια διαφορετική πάλη ζωής».

Αναφερόμενη στη σχέση της με το χρόνο η Κατερίνα Μαραγκού σημείωσε: «Όταν τη ζωή σου την κουβαλάς πάνω στη σκηνή έχει μεγαλύτερη ωριμότητα και μεγαλύτερο βάθος και μπορείς να προσφέρεις ακόμα περισσότερα.

Το χρόνο δεν μπορείς να τον νικήσεις. Το βλέμμα είναι αυτό που κουβαλάει την πείρα της ζωής που έχεις ζήσει» Τέλος, η ταλαντούχα ηθοποιός συζήτησε με τον Κ. Γιαννακίδη για το ελληνικό θέατρο και για τη σχέση της με την ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και τις σειρές που έχει ξεχωρίσει από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024