Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ : Η ημερομηνία που προτείνουν οι Μπλαουγκράνα για το clasico

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ : Η ημερομηνία που προτείνουν οι Μπλαουγκράνα για το clasico

Η Μπαρτσελόνα πρότεινε τη 18η Δεκεμβρίου για ημερομηνία διεξαγωγής του «clasico», ενώ τόνισε πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο γήπεδο τη νέα ημερομηνία

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας για αναβολή του «clasico» που ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου.

«Εμείς θέλαμε να παίξουμε κανονικά, την ημέρα και την ώρα που είχε συμφωνηθεί και μάλιστα είχαμε ενημερώσει σχετικά την Επιτροπή.

Ο σύλλογος εμπιστεύεται απόλυτα τη νοοτροπία των μελών του και του κόσμου που πάντοτε έχει άριστη συμπεριφορά στο Καμπ Νόου.

Αφού οδηγήθηκε το ντέρμπι σε αναβολή λόγω “ιδιαίτερων συνθηκών” και αφού το βάρος πέφτει στους συλλόγους για ν’ αποφασίσουμε τη νέα ημερομηνία, εμείς προτείνουμε τη 18η Δεκεμβρίου».

Παράλληλα οι «μπλαουγκράνα» τονίζουν στην ανακοίνωση πως καταλαβαίνουν το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με τους φιλάθλους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο «Καμπ Νου» τη νέα ημερομηνία που θα οριστεί το ματς.

Έτσι είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν τα χρήματα στους φιλάθλους που δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση και η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (21/10).

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024