Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορέα - Σον: «Tεράστιο κατόρθωμα που γυρίσαμε ασφαλείς»

Κορέα – Σον: «Tεράστιο κατόρθωμα που γυρίσαμε ασφαλείς»

Η αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Βόρεια και Νότια Κορέα έγινε σε πολεμικό κλίμα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φιλοξενούμενων...

Έπειτα από 29 ολόκληρα χρόνια, Βόρεια και Νότια Κορέα βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Η αντιπαράθεση των δύο χωρών ξεκίνησε από το 1953 και έφτασε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Ο αγώνας που διεξήχθη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με γηπεδούχο τη Βόρεια Κορέα, έγινε επίσης σε συνθήκες πολέμου σύμφωνα με μαρτυρίες του αστέρα της Τότεναμ, Σον. «Το ματς ήταν πολύ άγριο και σε ένα βαθμό νομίζω πως είναι τεράστιο κατόρθωμα που γυρίσαμε ασφαλείς χωρίς να τραυματιστούμε», υποστήριξε ο Νοτιοκορεάτης σταρ.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε χωρίς θεατές και τηλεοπτική κάλυψη, οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν κάποιο γκολ, ενώ τα παράπονα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της άφιξής τους στα… πάτρια εδάφη.

«Το παιχνίδι ήταν σαν πόλεμος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τσόι Γιουνγκ-Ιλ, αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, περιγράφοντας και αυτός πως έζησε την αποστολή της Νότιας Κορέας στην Πιονγκγιάνγκ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024