Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για ακόμη μια φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου ανέφερε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες στα 15 χρόνια κοινής ζωής.

Δεν ήταν καρκίνος

Ο Χειλάκης μίλησε όμως με πικρία για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η αναφορά του στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Έδωσα μια συνέντευξη στα νέα, σε στήλη με τίτλο «Αυτό ήταν η σωτηρία μου». Πριν από 7,5 χρόνια έκανα μια εγχείρηση και μίλησα με χαρά για τον άνθρωπο που πραγματικά με έσωσε». Αυτό  ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν όμως καρκίνος, ήταν ένας καλοήθης όγκος στη βάση του κρανίου. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά με «καρκίνο στον εγκέφαλο» τώρα» τόνισε ο ίδιος.

Πρώτη εξομολόγηση

Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 7,5 χρόνια.

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό».

«Αυτή η περιπέτεια υγείας συνέβη τον Γενάρη του 2012. Είναι κάτι παλιό, το οποίο έχω αφήσει πίσω μου. Το αποκάλυψα τώρα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσα σε μια στήλη των Νέων που λεγόταν Αυτή ήταν η σωτηρία μου.  Η δική μου σωτηρία ήταν ο γιατρός μου, ο Χρήστος Γεωργάλας, που ο άνθρωπος ήρθε από το εξωτερικό για να με χειρουργήσει και δεν πληρώθηκε καν.» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο