Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάτμαν : Εκτός ο Τζόνα Χιλ - Catwoman η Ζόι Κράβιτζ

Μπάτμαν : Εκτός ο Τζόνα Χιλ – Catwoman η Ζόι Κράβιτζ

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία Μπάτμαν της Warner Bros, έχει ήδη τραβήξει την προσοχή όλων των θαυμαστών του ήρωα της Γκόθαμ Σίτι, ενώ τα μαγειρέματα της παραγωγής για το καστ της ταινίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία Μπάτμαν της Warner Bros, έχει ήδη τραβήξει την προσοχή όλων των θαυμαστών του ήρωα της Γκόθαμ Σίτι, ενώ τα μαγειρέματα της παραγωγής για το καστ της ταινίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες σχετικές πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός Τζόνα Χιλ δεν τα βρήκε τελικά με την Warner Bros, η οποία συνεχίζει να απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία της ταινίας Joker, μπαίνοντας με ένα πολύ δυνατό χαρτί στην κούρσα των φετινών βραβείων όσκαρ.

View this post on Instagram

Thank you @gq #gqmanoftheyear2018 an honor

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill) on

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζόνα Χιλ να αναλαμβάνει τον ρόλο του «κακού» απέναντι στον Ρόμπερτ Πάτινσον, που θα φορέσει για πρώτη φορά τη στολή του Μπάτμαν, τελικά οι συζητήσεις ναυάγησαν και έτσι ο ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο καστ της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς, ο δημιουργός του «Πλανήτη των Πιθήκων».

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter», Τζόνα Χιλ και Warner Bros δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Την ίδια στιγμή δημοσίευμα του «Deadline» αναφέρει ότι υποψήφιος για τον ρόλο ήταν και ο Σεθ Ρόγκεν, αλλά δεν έγιναν ποτέ συζητήσεις μεταξύ του κωμικού και της εταιρείας παραγωγής.

Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Μπάτμαν, Ματ Ριβς είχε δηλώσει για την ταινία ότι «ελπίζω πως θα είναι μια ιστορία που θα είναι συναρπαστική αλλά και συναισθηματική».

https://www.instagram.com/p/B3uSnt4lus2/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

…Next Batman, what do you think?

A post shared by Robert Pattinson (@official_robertpattinson) on

Η νέα Catwoman

Στο πλευρό του Ρόμπερτ Πάτινσον στην καινούρια ταινία Μπάτμαν, έχουν μέχρι σήμερα «κλείσει» ονόματα όπως αυτό του Τζέφρι Ράιτ στο ρόλο του Τζέιμς Γκόρντον, ενώ ευχάριστη έκλπηξη αποτέλεσε η είδηση για την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Catwoman.

Συγκεκριμένα, η Warner Bros βρήκε την Σελίνα Κάιλ (Catwoman) στο πρόσωπο της κόρης του τραγουδιστή Λένι Κραβιτς, Ζόι Κράβιτς.

View this post on Instagram

Wolf's red 🐺💋 available now #yslbeautyxzoecollection

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

View this post on Instagram

@anthonyvaccarello 🖤 @ysl

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που πρόσφατα παρακολουθήσαμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς του HBO, «Big Little Lies» ως Μπόνι Καρλσον, ενώ  έχει συμμετάσχει στις ταινίες Mad Max Fury Road, Τhe Fantastic Beasts, Divergent, X-Men: First Class και The Lego Batman Movie.

Ο χαρακτήρας της Catwoman «όπλο» της οποίας είναι το μαστίγιο, εμφανίστηκε ως «Η Γάτα» στο πρώτο Μπάτμαν την άνοιξη του 1940, διατηρώντας μια σχέση αγάπης-μίσους με τον «Σκοτεινό Ιππότη».

Η Ζόι Κράβιτς, ακολουθεί έτσι το μονοπάτι διάσημων ηθοποιών που υποδύθηκαν την Catwoman, όπως οι Μισέλ Φάιφερ, Αν Χάθαγουεϊ και Χάλι Μπέρι.

Στην τηλεοπτική σειρά «Gotham», τον ρόλο της νεαρής Κάιλ έπαιζε η Κάρμεν Μπικόντοβα, ενώ στην σειρά από τη δεκαετία του ’60, «The Batman», οι Τζούλι Νιούμαρ, Λι Μέριγουέδερ και Ερθα Κιτ.

Οι Ματσον Τόμλιν και Ριβς συνυπογράφουν το σενάριο της νέας ταινίας Μπάτμαν, την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Ντίλαν Κλαρκ και Ριβς ενώ διευθυντής παραγωγής είναι ο Μάικλ Ε. Ουσλαν. Η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο στο Λονδίνο, ενώ η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024