Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης είχε θεσμική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και έθιξε την έλλειψη κατάλληλων γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Τον κύκλο των συναντήσεων του με τους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού συνέχισε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Σύλλογος και τα ερασιτεχνική τμήματα του.
Κατά κύριο λόγο, ο Κουντούρης έθιξε στον Αυγενάκη την έλλειψη των κατάλληλων εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Οι ομάδες βόλεϊ και πόλο του Ολυμπιακού αγωνίζονται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο αντίστοιχα.
Δύο γήπεδα που δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές και δεν επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να αναλάβει τη διοργάνωση διεθνών διοργανώσεων, κάτι που θα μεγάλωνε το πρεστίζ και θα ωφελούσε τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Aναλυτικά η ενημέρωση που δόθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού:
«Συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τρόποι ενίσχυσης και προώθησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.
Ο κ. Κουντούρης ανέλυσε το μοντέλο του Ολυμπιακού, με τις τόσες διεθνείς επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, ενώ θίχτηκαν και τα ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων, οι ελλείψεις τους και η ανάγκη αναβάθμισης των υφισταμένων».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.