Super League 1 : Δίπλα στον Παναγιώτη – Ραφαήλ και ο Βόλος
Η ΠΑΕ Βόλος ανέλαβε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, καθώς θα διαθέσει μέρος των εσόδων από το ματς με τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ
Ο Βόλος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως μέρος των εισπράξεων από το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 26/10, 19:30) θα διατεθεί για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, ενώ ενημέρωσε πως θα τοποθετηθούν και ειδικοί «κουμπαράδες» για περαιτέρω ενίσχυση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και σε συνεννόηση μαζί του, μετέχοντας στην συγκλονιστική προσπάθεια του ελληνικού λαού να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφήλ, αποφάσισε:
– Να διατεθεί μέρος των εισπράξεων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του μικρού για την μετάβασή τους στις ΗΠΑ και την υποβολή του σε πειραματική θεραπεία.
– Στον ίδια αγώνα να τοποθετηθούν ειδικοί «κουμπαράδες» όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν και ατομικά τον μεγάλο αγώνα ζωής του Παναγιώτη – Ραφαήλ
Η ΠΑΕ Βόλος σεβόμενη και υπηρετώντας τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν πρώτα και πάνω απ όλα τον αθλητισμό καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για να χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στον μικρό αυτό άγγελο και την οικογένειά του».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.