Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Πάλι ατομικό πρόγραμμα ο Μακέντα

Παναθηναϊκός : Πάλι ατομικό πρόγραμμα ο Μακέντα

Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η συμμετοχή του Μακέντα στο Περιστέρι, αφού και σήμερα 16/10 ο Ιταλός έκανε ατομικό, όπως και ο Μπεκ. Γύρισαν οι διεθνείς και ο Μολό που είχε άδεια

Δεν κατάφερε ούτε σήμερα (16/10) να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, βλέπει τις ελπίδες για συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι (20/10, 19:30) να λιγοστεύουν, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Ο Μακέντα έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και πλέον ο Δώνης θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του (Κολοβός και Καμπετσής οι υποψήφιο).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπεκ, που έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο έκανε ο Περέα που επίσης έπαθε διάστρεμμα χθες 15/10.

Οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη «γαλανόλευκη» και μπήκαν στην προπόνηση του Τριφυλλιού, ενώ επέστρεψε από την άδειά του ο Γιοάν Μολό και συμμετείχε στην προπόνηση.
Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024