Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Tucson 2021: Με νέα πιο δυναμική σχεδίαση

Hyundai Tucson 2021: Με νέα πιο δυναμική σχεδίαση

Η νέα γενιά του κορεατικού SUV δίνει τα διαπιστευτήρια της από την πίστα του Nurburgring, αποκαλύπτοντας το νέο δυναμικότερο σχεδιασμό της ο οποίος θα συνοδευτεί από την αύξηση της υβριδικής τεχνολογίας στις διαθέσιμες εκδόσεις του.

Φωτογραφίες: Automedia

Αν και η απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, το θρυλικό “Ring” μπορεί να μην είναι το πλέον ενδεδειγμένο σημείο δοκιμών για ένα οικογενειακό SUV, ωστόσο η αδυναμία των κατασκευαστών στην συγκεκριμένη πίστα, έφερε την νέα γενιά του Tucson στην «Πράσινη Κόλαση» όπου πραγματοποιεί δοκιμές που αφορούν την εξέλιξη των δυναμικών οδικών χαρακτηριστικών του.


Σε ό,τι αφορά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, είναι σαφές ότι κάτω από το καμουφλάζ «κρύβεται» η τελική μορφή του μοντέλου αν και με ορισμένες εξαιρέσεις όπως τα πίσω φωτιστικά σώματα τα οποία είναι προσωρινά.

Σε κάθε περίπτωση, παρά το καμουφλάζ και την απόπειρα  παραπλάνησης, η μεταβολή στις αναλογίες του Tucson είναι παραπάνω από ορατή, ιδίως αν παρατηρήσει κανείς την γραμμή οροφής η οποία ακολουθεί μια coupe λογικής χάραξη προσδίδοντας στο κορεατικό SUV ένα δυναμικότερο προσανατολισμό.

Ενδεικτικό είναι ότι η Hyundai έχει ήδη επισημάνει, αναφερόμενη στη νέα γενιά του Tucson, ότι θα πρόκειται για ένα «πολύ ενδιαφέρον οπτικά σύνολο» και η νέα σειρά κατασκοπικών λήψεων δείχνει να το επιβεβαιώνει, δίνοντας μια σαφή κατεύθυνση για το περί τίνος πρόκειται.

Στα σχεδιαστικά στοιχεία που επίσης ξεχωρίζουν, συγκαταλέγονται η σταθερή αεροτομή  και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Με δεδομένο ότι η νέα γενιά του Tucson δεν αναμένεται πριν το 2021, δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες που να αφορούν τους κινητήρες αν και δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η περαιτέρω παρείσφρηση της ηλεκτροκίνησης στην γκάμα του, καθώς και ο πολλαπλασιασμός των εκδόσεων με ήπια υβριδική όσο και υβριδική τεχνολογία.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024