Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
NBA pre season : Θετικός ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Γουόριορς

NBA pre season : Θετικός ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Γουόριορς

Σε ένα ματς γεμάτο ηχηρές απουσίες, οι Λέικερς επικράτησαν των Γουόριορς με 104-98, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να είναι θετικός

Οι Λέικερς επικράτησαν με 104-98 των Γουόριορς σε φιλικό στο LA από το οποίο απουσίασαν οι περισσότεροι από τους σταρ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι «λιμνάνθρωποι» αγωνίστηκαν χωρίς Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Κάιλ Κούζμα, Έιβερι Μπράντλεϊ και Ραζόν Ρόντο, με αποτέλεσμα ο Κώστας Αντετοκούνμπο να πάρει την ευκαιρία και να αγωνιστεί 15 λεπτά πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση.

Ο αδερφός του σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μπακς μέτρησε 4 πόντους (2/3 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος.

Ο Ζακ Νόρβελ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς, με τον Ντεβόντε Κάκοκ να έχει 16 πόντους. Καλός και ο Χάουαρντ με double – double (12 πόντους και 13 ριμπάουντ).

Από την άλλη δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα του Στιβ Κερ ο τραυματίας Κλέι Τόμπσον και οι Ντρέιμοντ Γκριν, Ντ’ Άντζελο Ράσελ, Κεβόν Λούνεϊ και Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν.

Για τους πολεμιστές, ο Ντάμιον Λι είχε 18 πόντους και ο Στεφ Κάρι 17 και ήταν ο μοναδικός εκ των σταρ που έπαιξε κανονικά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024