Τρίκαλα : Γιατί οι δημότες θα έχουν για 4 μήνες δωρεάν νερό –Τι είπε ο δήμαρχος
Γιατί τους ζήτησε συγγνώμη...
Δωρεάν νερό για τέσσερις μήνες θα έχουν οι κάτοικοι σε μία συγκεκριμένη οδό στα Τρίκαλα σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.
H συγγνώμη του δημάρχου
Σε επιστολή τους προς τους κατοίκους, ο δήμαρχος σύμφωνα με το trikalavoice.gr, αναφέρει πως οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται.
Η “επίπληξη”
«Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει».
- Φωτιές: Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα ανοίξουν τα καταστήματα
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- «Όλη η δυστοπία των ΗΠΑ σε μια viral φωτογραφία» – Οι νεοναζί Patriot Front στο φακό του Reuters



