Ο αντεισαγγελέας εφετών Δημήτρης Ζημιανίτης επελέγη για τη θέση του Έλληνα Ευρωπαίου εισαγγελέα
Ο αντεισαγγελέας εφετών Δημήτρης Ζημιανίτης επελέγη για τη θέση του Έλληνα Ευρωπαίου εισαγγελέα, με απόφασή της 12μελούς ανεξάρτητης επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο αντεισαγγελέας εφετών Δημήτρης Ζημιανίτης επελέγη για τη θέση του Έλληνα Ευρωπαίου εισαγγελέα, με απόφασή της 12μελούς ανεξάρτητης επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δεύτερος στη σειρά κατάταξης υποψηφίων ήρθε ο εισαγγελέας και πρώην προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος και τρίτος ο συνάδελφος του Λάμπρος Πατσαβέλας. Οι τρεις υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση φέρουν όλοι το βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη έπειτα από δύο συνεντεύξεις των τριών υποψηφίων για τη θέση του Έλληνα Ευρωπαίου εισαγγελέα (η πρώτη το Μάρτιο και η δεύτερη τον περασμένο Μάιο) και μένει να επικυρωθεί από το συμβούλιο υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.