Δραματική τροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η πανέμορφη Άβα Καραμπάτιτς, το πρώην μοντέλο του Playboy που πλέον κατεβαίνει ως ανεξάρτητη για να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Κροατίας.

Η Άβα Καραμπάτιτς, που εκτός από πρώην μοντέλο του Playboy είναι γνωστή στη χώρα της τηλεπερσόνα με εμφανίσεις σε reality show, ανακοίνωσε τις προεδρικές της φιλοδοξίες μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram, όπου άλλαξε και το προφίλ της σε «ανεξάρτητη υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές της Δημοκρατίας της Κροατίας».

Όπως είπε, αποφάσισε να κατέβει στην προεκλογική κούρσα «αποκλειστικά και μόνον επειδή είναι απογοητευμένη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα».

View this post on Instagram

🏖

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

https://www.instagram.com/p/B3Ukrcep7Hj/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

🌌

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Άβα Καραμπάτιτς

Στις προεκλογικές δεσμεύσεις της 31χρονης Άβα Καραμπάτιτς είναι η αποποινικοποίηση της κάνναβης, η απαγόρευση αμβλώσεων μετά την έκτη εβδομάδα κύησης και η αποποινικοποίηση της πορνείας, ώστε το κράτος να κερδίζει από τις ιερόδουλες μέσω των φόρων που θα καταβάλλουν.

View this post on Instagram

#sabor

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Το πρώην μοντέλο του Playboy υπόσχεται επίσης να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.

Η Καραμπάτιτς περιμένει, όπως είπε, να γίνει αντικείμενο σχολίων αλλά νιώθει έτοιμη να γίνει η επόμενη ηγέτιδα της χώρας.

Άλλωστε κουβαλά γερό βιογραφικό καθώς «είμαι καθηγήτρια Ιταλικών και Λατινικής Λογοτεχνίας. Έγραψα μια αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, πρωταγωνίστησα σε ταινία που παιζόταν επί μήνες στους κινηματογράφους και πέραν της Υποκριτικής έγινα και ζωγράφος».

«Φυσικά δεν είναι και τόσο σημαντικές οι καλλιτεχνικές μου ικανότητες. Εκείνο που μετρά είναι το νέο καθεστώς μου, το καθεστώς της Άβα» δηλώνει χαρακτηριστικά η Άβα Καραμπάτιτς.

Γράψτε το σχόλιό σας