Πρώην μοντέλο του Playboy υποψήφια πρόεδρος στην Κροατία
Δραματική τροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η πανέμορφη Άβα Καραμπάτιτς, το πρώην μοντέλο του Playboy που πλέον κατεβαίνει ως ανεξάρτητη για να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Κροατίας.
Δραματική τροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η πανέμορφη Άβα Καραμπάτιτς, το πρώην μοντέλο του Playboy που πλέον κατεβαίνει ως ανεξάρτητη για να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Κροατίας.
Η Άβα Καραμπάτιτς, που εκτός από πρώην μοντέλο του Playboy είναι γνωστή στη χώρα της τηλεπερσόνα με εμφανίσεις σε reality show, ανακοίνωσε τις προεδρικές της φιλοδοξίες μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram, όπου άλλαξε και το προφίλ της σε «ανεξάρτητη υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές της Δημοκρατίας της Κροατίας».
Όπως είπε, αποφάσισε να κατέβει στην προεκλογική κούρσα «αποκλειστικά και μόνον επειδή είναι απογοητευμένη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα».
https://www.instagram.com/p/B3SFKq6pFpo/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3LG1Q1plul/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3Ukrcep7Hj/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3Zf1rzpJHs/?utm_source=ig_web_copy_link
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Άβα Καραμπάτιτς
Στις προεκλογικές δεσμεύσεις της 31χρονης Άβα Καραμπάτιτς είναι η αποποινικοποίηση της κάνναβης, η απαγόρευση αμβλώσεων μετά την έκτη εβδομάδα κύησης και η αποποινικοποίηση της πορνείας, ώστε το κράτος να κερδίζει από τις ιερόδουλες μέσω των φόρων που θα καταβάλλουν.
https://www.instagram.com/p/B3F8Di2peQz/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3F8fjypUxY/?utm_source=ig_web_copy_link
Το πρώην μοντέλο του Playboy υπόσχεται επίσης να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.
Η Καραμπάτιτς περιμένει, όπως είπε, να γίνει αντικείμενο σχολίων αλλά νιώθει έτοιμη να γίνει η επόμενη ηγέτιδα της χώρας.
Άλλωστε κουβαλά γερό βιογραφικό καθώς «είμαι καθηγήτρια Ιταλικών και Λατινικής Λογοτεχνίας. Έγραψα μια αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, πρωταγωνίστησα σε ταινία που παιζόταν επί μήνες στους κινηματογράφους και πέραν της Υποκριτικής έγινα και ζωγράφος».
«Φυσικά δεν είναι και τόσο σημαντικές οι καλλιτεχνικές μου ικανότητες. Εκείνο που μετρά είναι το νέο καθεστώς μου, το καθεστώς της Άβα» δηλώνει χαρακτηριστικά η Άβα Καραμπάτιτς.
- «Ψάχνει… μπαμ με τον Οκέκε η Χάποελ του Ιτούδη» (pic)
- Σακίρα: Αποθεώθηκε από 2 εκατομμύρια κόσμου στη δωρεάν συναυλία της στο Ριο
- Τσουκαλάς: Γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει τα χαρτιά της για την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές;
- Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης, «ξεφεύγει» με… χιούμορ για τη Euroleague
- Κένι: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»
- Ηράκλειο: Ζήτημα χρόνου να παραδοθεί ο δεύτερος δράστης της αιματηρής επίθεσης έξω από μπαρ
- Νιγηρία: Διεθνής κατακραυγή για επιθέσεις σε γυναίκες σε «φεστιβάλ βιασμού» – Σκληρές εικόνες
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε Οδησσό και Χερσώνα από ρωσικά πλήγματα με drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442