Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε τους πάντες στην κηδεία του να γελάσουν - «Είναι σκοτεινά εδώ, αφήστε με να βγω»

Έκανε τους πάντες στην κηδεία του να γελάσουν – «Είναι σκοτεινά εδώ, αφήστε με να βγω»

Τον... τίτλο του πιο αστείου νεκρού κερδίζει με άνεση ένας Ιρλανδός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κηδείας του έκανε τους πάντες να γελάσουν

Τον… τίτλο του πιο αστείου νεκρού κερδίζει με άνεση ένας Ιρλανδός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κηδείας του έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Πρόκειται για τον Ιρλανδό, Σέι Μπράντλεϊ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Οκτωβρίου μετά από μακρόχρονη μάχη με ασθένεια. Όμως, δεν ήθελε οι δικοί του άνθρωποι να κλαίνε κατά τη διάρκεια της κηδείας του. Έτσι αποφάσισε να τους κάνει μια τελευταία πλάκα, με αποτέλεσμα όλοι να «σκάσουν» σε γέλια, ξεχνώντας -ίσως πρόσκαιρα- τη θλίψη τους.

Ο πρώην στρατιωτικός κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο (12/10) και οι παρευρισκόμενοι έπαθαν αρχικά σοκ, όταν κατά τη διάρκεια της κηδείας ακουγόταν η φωνή του Σέι να λέει «γεια σας, αφήστε με να βγω έξω».

Η φωνή μαζί με χτυπήματα στο φέρετρο συνεχίστηκε ν’ ακούγεται, «που βρίσκομαι. Είναι σκοτεινά εδώ, είναι ο παπάς είναι αυτός που ακούω. Είμαι ο Σέι, είμαι μέσα στο φέρετρο. Όχι δεν είμαι μπροστά σας. Είμαι νεκρός. Γεια σας ξανά, απλά ήθελα να σας αποχαιρετήσω».

Όπως εξήγησε η κόρη του, ο Σέι αποφάσισε να κάνει μία πλάκα σ’ όλους όσους βρέθηκαν στην κηδεία του και ηχογράφησε το μήνυμα πριν πεθάνει, το οποίο ακούστηκε μέσω μεγαφώνου.

Οι παρευρισκόμενοι «έσκασαν» στα γέλια. Με την κόρη του να γράφει στο Twitter, «Θα του άρεσε πάρα πολύ το πόσους ανθρώπους έκανε να γελάσουν!!! Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024