Τον… τίτλο του πιο αστείου νεκρού κερδίζει με άνεση ένας Ιρλανδός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κηδείας του έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Πρόκειται για τον Ιρλανδό, Σέι Μπράντλεϊ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Οκτωβρίου μετά από μακρόχρονη μάχη με ασθένεια. Όμως, δεν ήθελε οι δικοί του άνθρωποι να κλαίνε κατά τη διάρκεια της κηδείας του. Έτσι αποφάσισε να τους κάνει μια τελευταία πλάκα, με αποτέλεσμα όλοι να «σκάσουν» σε γέλια, ξεχνώντας -ίσως πρόσκαιρα- τη θλίψη τους.

Ο πρώην στρατιωτικός κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο (12/10) και οι παρευρισκόμενοι έπαθαν αρχικά σοκ, όταν κατά τη διάρκεια της κηδείας ακουγόταν η φωνή του Σέι να λέει «γεια σας, αφήστε με να βγω έξω».

Η φωνή μαζί με χτυπήματα στο φέρετρο συνεχίστηκε ν’ ακούγεται, «που βρίσκομαι. Είναι σκοτεινά εδώ, είναι ο παπάς είναι αυτός που ακούω. Είμαι ο Σέι, είμαι μέσα στο φέρετρο. Όχι δεν είμαι μπροστά σας. Είμαι νεκρός. Γεια σας ξανά, απλά ήθελα να σας αποχαιρετήσω».

Όπως εξήγησε η κόρη του, ο Σέι αποφάσισε να κάνει μία πλάκα σ’ όλους όσους βρέθηκαν στην κηδεία του και ηχογράφησε το μήνυμα πριν πεθάνει, το οποίο ακούστηκε μέσω μεγαφώνου.

Οι παρευρισκόμενοι «έσκασαν» στα γέλια. Με την κόρη του να γράφει στο Twitter, «Θα του άρεσε πάρα πολύ το πόσους ανθρώπους έκανε να γελάσουν!!! Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο