Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το One Channel στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας όπου μαίνονται οι μάχες

Το One Channel στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας όπου μαίνονται οι μάχες

Ο Ανδρέας Ρομπόπουλος βρίσκεται για λογαριασμό του One Channel στα τουρκοσυριακά σύνορα, σε έναν από τους οργανωμένους καταυλισμούς προσφύγων στο Χατάι, όπου η Τουρκία φιλοξενεί πρόσφυγες

Μαίνονται οι μάχες στα τουρκοσυριακά σύνορα, ανάμεσα στον τουρκικό στρατό και τους Κούρδους μαχητές, την ώρα που οι δυνάμεις του Άσαντ προσεγγίζουν την περιοχή.

Ο Ανδρέας Ρομπόπουλος βρίσκεται για λογαριασμό του One Channel στα τουρκοσυριακά σύνορα, σε έναν από τους οργανωμένους καταυλισμούς προσφύγων στο Χατάι, όπου η Τουρκία φιλοξενεί πρόσφυγες.

Οπως μεταδίδει, οι επιχειρήσεις συνεχίζονται και προς δύο κατευθύνσεις. Προς το Τελ Αμπιάντ και το Ρας Αλ Αΐν, αλλά πλέον υπάρχουν και στρατεύματα που κινούνται δυτικά από το Μάνμπιτζ.

Ειδικές μονάδες υποστηρίζουν τον ελεύθερο συριακό στρατό που πλησιάζει, ενώ στα ανατολικά του Ευφράτη οι μονάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να προχωρούν προς το Κομπάνι, για το οποίο ο Ερντογάν δήλωσε πως, με τη σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας, ο τουρκικός στρατός θα προχωρήσει σε επιχείρηση.

Από την άλλη πλευρά, οι δυνάμεις του Ασαντ ελέγχουν αυτή την ώρα ένα σημείο του αυτοκινητοδρόμου M4, ενώ ένα άλλο σημείο του ελέγχουν από την Κυριακή οι δυνάμεις του ελεύθερου συριακού στρατού, που έχουν ταχθεί στο πλευρό των Τούρκων.

Την ίδια ώρα, τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι τα αμερικανικά στρατεύματα μετακινούνται νοτιότερα, ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει από το παρατηρητήριο στο οποίο είχε πέσει οβίδα από τουρκικό πυροβολικό.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024