Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντ. Καρπετόπουλος στο One Channel: Παράσταση καραγκιόζη η ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Αντ. Καρπετόπουλος στο One Channel: Παράσταση καραγκιόζη η ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Για την ταινία του Γαβρά, ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε πως «για ανθρώπους που μεγάλωσαν με τρας, με Λάμψη, δεν γινόταν να χαθεί αυτή η ταινία»

Τις κινηματογραφικές του απόψεις για επίκαιρες ταινίες κατέθεσε στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα, ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος.

Για τη ταινία που αφορά τη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολίασε πως «έχει μια πλάκα. Άλλα έχει κακό φινάλε, γιατί είναι το φινάλε που ξέρουμε. Δε κάνει επιτυχία, γιατί ο κόσμος δε θέλει να πάει να δει το τσαλάκωμα του ειδώλου του. Ο Μαραντόνα είναι κάτι σαν λατρεμένος προδότης. Υπάρχουν αυτοί που τον αγάπησαν για όσα έκανε με τη μπάλα στα πόδια, αλλά δεν τον συγχώρησαν για ότι έκανε μετά».

«Ο Μαραντόνα είναι ο τύπος που έστησε τον Παπα. Ήταν φοβερή καρικατούρα. Όμως στο τέλος αυτό τον διέλυσε τον άνθρωπο. Και έμεινε μόνο η καρικατούρα» πρόσθεσε σχετικά.

Ο Τζόκερ

Αναφερόμενος στην ταινία «Τζόκερ», την χαρακτήρισε άψογη, ωστόσο αντιτάχθηκε στο ότι «όπως το πάνε οι Αμερικανοί σε λίγα χρόνια θα κάνουν και τα παιδικά χρόνια του Χίτλερ. Δε γίνεται να συγκινηθούμε επειδή τον έδερνε η δασκάλα του τον Τζόκερ. Δε γίνεται να θυματοποιούνται τα τέρατα».

Επεσήμανε πάντως πώς η ταινία αυτή θα διακριθεί στα βραβεία.

Ο Γαβράς

Για την ταινία του Γαβρά, είπε πως «για ανθρώπους που μεγάλωσαν με τρας, με Λάμψη, δεν γινόταν να χαθεί αυτή η ταινία. Είναι παράσταση καραγκιόζη η ταινία. Εάν ήμουν ο Τσίπρας, θα έκανα μήνυση στο Γαβρά. Πάντως, η πρώτη σοβαρή προσπάθεια αποδόμησης του Βαρουφάκη είναι η ταινία του Γαβρά. Έστω και καταλάθος. Έπιασε μια ελληνική ιστορία με ενδιαφέρον και της άλλαξε τα φώτα».

Σχετικά με την καλύτερη ταινία που έχει δει πρόσφατα επέλεξε την ταινία ο «Έκπτωτος». «Είναι ισπανική ταινία. Μία σοβαρή πολιτική ιστορία. Είναι αυτό που ο Γαβράς δεν κατάφερε να κάνει» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024