Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόλι Πάρτον : Ποιες ηθοποιοί θα ήθελε να την υποδυθούν

Ντόλι Πάρτον : Ποιες ηθοποιοί θα ήθελε να την υποδυθούν

Η Ντόλι Πάρτον μίλησε ανοιχτά για τις ηθοποιούς που θέλει να την υποδυθούν σε ταινία με θέμα τη συναρπαστική ζωή της και τη λαμπρή καριέρα της

Η Ντόλι Πάρτον μίλησε ανοιχτά για τις ηθοποιούς που θέλει να την υποδυθούν σε ταινία με θέμα τη συναρπαστική ζωή της και τη λαμπρή καριέρα της.

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι σε συνέντευξή στο τεύχος του περιοδικού Elle για το τεύχος Women of Hollywood μίλησε για το ενδεχόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ με θέμα τη ζωή της. Αναφέρθηκε επίσης στις ηθοποιούς που θέλει να δει να πρωταγωνιστούν.

«Αυτό εξαρτάται από το πότε θα μπορέσω να το προχωρήσω” ανέφερε η ίδια. Η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι τόσο η Σκάρλετ Τζοχάνσον όσο και η Ριζ Γουίδερσπουν έχουν περάσει από το μυαλό της για τη μεταφορά της ιστορίας της ζωής της στη μεγάλη οθόνη.

«Με έχουν παρενοχλήσει σίγουρα στη ζωή μου»

Η 73χρονη τραγουδίστρια, μουσικός, και ηθοποιός έκανε επίσης αναφορά στο κίνημα #MeToo. Τόνισε μάλιστα ότι άλλαξε τα πράγματα για τις γυναίκες, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά θέματα.

«Νομίζω ότι έφερε τόσο πολλά πράγματα στο προσκήνιο που οι άνθρωποι δεν ήταν πρόθυμοι να κοιτάξουν, ακόμα κι αν ήξεραν ότι συμβαίνουν» δήλωσε. «Εκείνη την εποχή, ελπίζαμε πραγματικά ότι θα έφερνε μια μεγαλύτερη αλλαγή από αυτό που πραγματικά έκανε. Αν και νιώθω ότι άνοιξε πολλές πόρτες και πολλά μάτια σε πολλά προβλήματα που είχαμε από πάντα” σημείωσε.

Η Ντόλι Πάρτον πρόσθεσε: «Έχουμε ακόμα πολλά προβλήματα. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτό το πεδίο. Νομίζω ότι το νέο #MeToo κίνημα και όλα αυτά τα πράγματα έχουν ρίξει περισσότερο φως σε αυτό. Νομίζω ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε καλύτερη θέση από αυτή, στην οποία ήταν πριν. Ήμουν τυχερή στη ζωή μου ως κορίτσι από μια ισχυρή οικογένεια ανδρών και γυναικών. Δεν φοβόμουν να τα καταφέρω μόνη μου ή να πω «πηγαίνετε στην κόλαση, αν εκεί είναι που πρέπει να πάτε»».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε βιώσει ποτέ παρενόχληση στον χώρο εργασίας, η τραγουδίστρια απάντησε ότι ήταν «τυχερή, πιο τυχερή από τις περισσότερες γυναίκες».

«Με έχουν παρενοχλήσει σίγουρα στη ζωή μου” είπε η τραγουδίστρια. «Ήμουν πάντα αρκετά ισχυρή ώστε να απομακρυνθώ από αυτό. Ήμουν τυχερή που βρισκόμουν σε μια καλή επαρχιακή πόλη, όπου οι άνδρες στις επιχειρήσεις έχουν συζύγους και αδελφές και ξαδέλφια και παιδιά» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024