Πετρούνιας: «Μαζί θα καταφέρουμε πολλά» (pic)
Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης έστειλε το δικό του μήνυμα και έδειξε απόλυτα προσηλωμένος στους νέους του στόχους.
Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης δεν βρήκε τον Λευτέρη Πετρούνια στο βάθρο και η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χάθηκε.
Ωστόσο ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, δείχνοντας έτοιμος να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους με όσα έχει πετύχει.
Για να προκριθεί στου Ολυμπιακούς της ασιατικής χώρας χρειάζεται πολλή δουλειά και προσπάθεια, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του από το χειρουργείο που τον κράτησε 11 μήνες εκτός δράσης.
Ο «άρχοντας των κρίκων» είναι έτοιμος και προσηλωμένος για ακόμα περισσότερες διακρίσεις, για να μας κάνει ξανά και ξανά υπερήφανους, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Σε μια δύσκολη χρονιά έφτασα στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μπορεί να μην ήρθε η πρόκριση που όλοι θέλαμε αλλά το πείσμα η διάθεση για σκληρή δουλειά είναι εδώ ! Το ίδιο και η στήριξη και η αγάπη σας που παίρνω από χτες. Μαζί θα καταφέρουμε πολλά…»
Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας

