Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνοντας ποδήλατο ανάμεσα στα δέντρα

Κάνοντας ποδήλατο ανάμεσα στα δέντρα

 Το «Cycling Through the Trees» αποτελεί μέρος των φημισμένων ποδηλατοδρόμων της βορειοδυτικής επαρχίας Λίμπουργκ και επιτρέπει στους ποδηλάτες να αισθανθούν ότι αιωρούνται πάνω απ' τις κορφές των δέντρων, σε ύψος 10 μέτρων.

Μια ανυψωμένη διαδρομή για ποδήλατα, η οποία ελίσσεται μέσα στο βελγικό δάσος, λίγο έξω από Βρυξέλλες, δημιουργήθηκε φέτος το καλοκαίρι.  Το «Cycling Through the Trees» αποτελεί μέρος των φημισμένων ποδηλατοδρόμων της βορειοδυτικής επαρχίας Λίμπουργκ και επιτρέπει στους ποδηλάτες να αισθανθούν ότι αιωρούνται πάνω απ’ τις κορφές των δέντρων, σε ύψος 10 μέτρων.

«Η νέα διαδρομή για ποδήλατα έχει ελαφρά ανοδική κλίση στην αρχή ώστε να μπορέσετε να κάνετε ποδήλατο ανάμεσα στις κορφές των δέντρων» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση για την συναρπαστική αυτή διαδρομή για ποδήλατα.

«Κάνετε πετάλι κατά μήκος μιας γέφυρας για ποδήλατα 700 μέτρων, έναν διπλό κύκλο διαμέτρου 100 μέτρων – ο οποίος σταδιακά ανέρχεται σε ύψος 10 μέτρων, δίνοντας σας μια εμπειρία 360 μοιρών που σαγηνεύει τις αισθήσεις! Η ασφάλεια των ποδηλατιστών εξασφαλίζεται χάρη σε ένα συρμάτινο δίχτυ με κουπαστή, και το πλάτος τριών μέτρων της διαδρομής δίνει αρκετό χώρο στον καθένα. Αυτό καθιστά το «Cycling Through the Trees» μια προσβάσιμη σε όλους εμπειρία».

Η νέα διαδρομή ποδηλάτων έρχεται να συμπληρώσει την προηγούμενη, η οποία ακούει στο όνομα «Cycling Through the Water». Σε αυτήν, το «μονοπάτι» για ποδηλατιστές περνά μέσα από τη λιμνούλα, από τη μία όχθη στην άλλη, κάτω από τη στάθμη του νερού!

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024