
Βουλιαράτες: Κατέστρεψαν τα υλικά για την ανέγερση εκκλησίας στη μνήμη του Κατσίφα
Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη, όταν η αλβανική αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου η οικογένεια του Κωνσταντίνου χτίζει μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του.
Αγνωστοι κατέστρεψαν τα οικοδομικά υλικά με τα οποία η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα έχτιζε μικρή εκκλησία στην μνήμη του, στους Βουλιαράτες.
Σύμφωνα με το himara.gr όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη, όταν η αλβανική αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου η οικογένεια του Κωνσταντίνου χτίζει μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του.
Η αστυνομία υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια δεν είχε αιτηθεί σχετικής άδειας από το δημαρχείο της Δρόπολης, σταμάτησε τις εργασίες που βρίσκονταν ακόμη σε αρχικό στάδιο.
Η οικογένεια διέκοψε τις εργασίες και επισκέφθηκε το δημαρχείο και έκανε τα απαραίτητα έγγραφα για χορήγηση αδείας την Παρασκευή.
Εσπασαν τούβλα, έσκισαν τσουβάλια με τσιμέντο
Την ίδια ημέρα, Παρασκευή, κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έσπασαν όλα τα τούβλα και έσκισαν τα τσουβάλια με τσιμέντο που είχαν αγοραστεί για τις οικοδομικές εργασίες.
Το Σάββατο η αστυνομία απαγόρευσε την πρόσβαση στο σημείο όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έχασε τη ζωή του.
Σε επικοινωνία που είχε το himara.gr με ανθρώπους που κατοικούν μόνιμα στους Βουλιαράτες, χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «βουβή τρομοκρατία».
- Erminio: Ανυπολόγιστες οι ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της έναν νεκρό
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ




