Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο : Άγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου - Τον μαχαίρωσε η πρώην σύζυγός του

Ηράκλειο : Άγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου – Τον μαχαίρωσε η πρώην σύζυγός του

Σοκάρει η δολοφονία ενός άνδρα στη μέση του δρόμου έξω από το κέντρο αστέγων στο Ηράκλειο Κρήτης. Δράστης φέρεται να είναι η 31 ετών πρώην σύζυγος του 54χρονου, η οποία κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ένας 54χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από αιματηρή συμπλοκή, κοντά στο Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ και ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, είχε τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο χειρουργείο.

Στο σημείο της συμπλοκής, που είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έσπευσαν εκτός από το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, δύναμη της Αστυνομίας που πραγματοποίησε έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει το δράστη της επίθεσης στον 54χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί δυο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας, ενώ αναζητείται και το αντικείμενο με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 54χρονος.

Η πρώην σύζυγος

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης δράστης του φονικού φέρεται να είναι μία 31χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η πρώην σύζυγός του.

Μάλιστα η γυναίκα έχει ήδη συλληφθεί. Επίσης στην Ασφάλεια έχει προσαχθεί και ένας άνδρας η εμπλοκή του οποίου εξετάζεται.

Το cretalive.gr αναφέρει ότι η γυναίκα φέρεται να «αποδέχθηκε» εμμέσως την πράξη της, ισχυριζόμενη μόνο ότι το θύμα την κακοποιούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει παιδιά, ενώ ο 59χρονος ήταν πατέρας ενός ακόμα κοριτσιού, από προηγούμενο γάμο.

Οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η 31χρονη, φέρεται ότι ήταν χρήστες ναρκωτικών και γνωστοί στις διωκτικές αρχές.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024