Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός πανηγυρισμός Τούρκων παικτών: Χαιρέτησαν στρατιωτικά για την εισβολή στη Συρία

Προκλητικός πανηγυρισμός Τούρκων παικτών: Χαιρέτησαν στρατιωτικά για την εισβολή στη Συρία

Οι παίκτες της Εθνικής Τουρκίας πανηγύρισαν με προκλητικό τρόπο το γκολ με το οποίο νίκησαν την Αλβανία με 1-0. Χαιρέτησαν στρατιωτικά θέλοντας να δείξουν την στήριξη τους στην εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Συρία

Η Εθνική ομάδα της Τουρκίας νίκησε 1-0 την Αλβανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, με την τουρκική ομάδα να κατακτά τη νίκη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε γκολ του Τοσούν.

Ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ήταν ο προκλητικός πανηγυρισμός των παικτών της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας, καθώς η κίνηση των Τούρκων ποδοσφαιριστών παραπέμπει στην πολεμική εισβολή της Τουρκίας στην Συρία.

Οι Τούρκοι διεθνείς πήγαν στην εξέδρα μετά το τέλος του αγώνα, παρατάχθηκαν μπροστά από τους οπαδούς τους και χαιρέτησαν στρατιωτικά.

Αν μη τι άλλο ήταν μια κίνηση που έχει να κάνει με τον πόλεμο που ξεκίνησε η Τουρκία στην Συρία εναντίον των Κούρδων, με τους Τούρκους ποδοσφαιριστές να επικροτούν με αυτό τον τρόπο την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων και την εισβολή στην Συρία.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ οι παίκτες είχαν μεταβεί στα αποδυτήρια, έβγαλαν φωτογραφία χαιρετώντας και πάλι στρατιωτικά. Η σχετική φωτογραφία «ανέβηκε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της τουρκικής ομάδας, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xAt5aKj-WmU

Στρατιωτικός πανηγυρισμός και από τον Τσολάκ

Δεν ήταν όμως μόνο οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Τουρκίας, που επιδοκίμασαν με τον πανηγυρισμό τους την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Συρία. Το ίδιο έκανε και ο Ιμπραχίμ Τσολάκ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη.

Ο Τσολάκ ήταν πρώτος στους κρίκους και κατά την διάρκειας της απονομής, χαιρετούσε και αυτός στρατιωτικά, θέλοντας προφανώς να δηλώσει την στήριξη του στην πολεμική εκστρατεία που ξεκίνησε η Τουρκία, με την εισβολή στην Συρία.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024