Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε πελάγη ευτυχίας ο Σπανούλης

Σε πελάγη ευτυχίας ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά πατέρας και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τον Λαρισαίο γκαρντ να δηλώνει πως μόλις το έμαθε βούτηξε στην πισίνα

Ο Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγος του Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν το όγδοο μέλος της οικογένειας τους, αφού θα γίνουν για έκτη φορά γονείς. Η αντίδραση του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μόλις του το ανακοίνωσε ήταν επική καθώς δεν το πίστευε.

Πλέον ο 37χρονος παίκτης «πλέει σε πελάγη ευτυχίας» και ανυπομονεί για τον ερχομό του. Μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως από τη χαρά του τελικά βούτηξε στην πισίνα για να το γιορτάσει.

Ακόμη ρωτήθηκε για το φύλο του παιδιού αναφέροντας: «Έκτο. Κοριτσάκι. Δεν ξέρω τι είναι, πλάκα κάνω», ενώ στη συνέχεια επισήμανε: «Είναι ευλογία και θέλημα θεού και δόξα τω Θεώ όλα παιδιά. Να έχουμε υγεία, να έχουν υγεία τα παιδιά και όλα καλά».

Φυσικά τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του δεν λείπουν με τον πολύ καλό του φίλο, Γιώργο Πρίντεζη, που περνούσε από δίπλα του είπε αστειευόμενος πως «δεν μιλάνε πολύ στο σπίτι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024