Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με το go4more βγαίνεις πάντα κερδισμένος!

Με το go4more βγαίνεις πάντα κερδισμένος!

Καθημερινά, άλλοτε για πολλές αγορές και άλλοτε για λίγες, χρησιμοποιούμε τις κάρτες που έχουμε στο πορτοφόλι μας για την κάλυψη κάθε μας ανάγκης. Και ενώ σίγουρα οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έχουν ήδη κάνει την πληρωμή των λογαριασμών μας πιο εύκολη, τώρα μπορεί να γίνει και πιο ευχάριστη! Πώς; Φυσικά, μέσα από το πρόγραμμα συνολικής […]

Καθημερινά, άλλοτε για πολλές αγορές και άλλοτε για λίγες, χρησιμοποιούμε τις κάρτες που έχουμε στο πορτοφόλι μας για την κάλυψη κάθε μας ανάγκης. Και ενώ σίγουρα οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έχουν ήδη κάνει την πληρωμή των λογαριασμών μας πιο εύκολη, τώρα μπορεί να γίνει και πιο ευχάριστη! Πώς;

Φυσικά, μέσα από το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας που ανταμείβει με άμεσα εξαργυρώσιμους πόντους όλες μας τις συναλλαγές. Οι πόντοι αυτοί εξαργυρώνονται, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, σε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μόλις αυτή την εβδομάδα, το δίκτυο αυτό εμπλουτίζεται πάλι, με την προσθήκη τριών μεγάλων, νέων συνεργατών. Της REPLAY, η οποία έχει τα ηνία στο χώρο της casual ένδυσης για όλες τις ηλικίες, της BROOKS BROTHERS, με ρούχα διαχρονικής κομψότητας και αισθητικής, καθώς και της αλυσίδας επώνυμων γυναικείων ρούχων SIMPLE CARACTERS.

Και επειδή το πρόγραμμα go4more βρίσκεται πάντα δίπλα μας, έως και τις 15 Οκτωβρίου, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα καταστήματα Replay και Brooks Brothers, κερδίζουμε το 10% της αξίας των αγορών μας σε go4more πόντους. Ενώ το ίδιο ισχύει και από τις 16 έως τις 31 Οκτωβρίου για τα καταστήματα Simple Caracters!

Έτσι, λοιπόν, οι καθημερινές μας συναλλαγές γίνονται όντως πιο ευχάριστες, μέσα από το παιχνίδι των πόντων και, φυσικά, την άμεση ανταμοιβή που το πρόγραμμα go4more προσφέρει!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024