Καθημερινά, άλλοτε για πολλές αγορές και άλλοτε για λίγες, χρησιμοποιούμε τις κάρτες που έχουμε στο πορτοφόλι μας για την κάλυψη κάθε μας ανάγκης. Και ενώ σίγουρα οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έχουν ήδη κάνει την πληρωμή των λογαριασμών μας πιο εύκολη, τώρα μπορεί να γίνει και πιο ευχάριστη! Πώς;

Φυσικά, μέσα από το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας που ανταμείβει με άμεσα εξαργυρώσιμους πόντους όλες μας τις συναλλαγές. Οι πόντοι αυτοί εξαργυρώνονται, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, σε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μόλις αυτή την εβδομάδα, το δίκτυο αυτό εμπλουτίζεται πάλι, με την προσθήκη τριών μεγάλων, νέων συνεργατών. Της REPLAY, η οποία έχει τα ηνία στο χώρο της casual ένδυσης για όλες τις ηλικίες, της BROOKS BROTHERS, με ρούχα διαχρονικής κομψότητας και αισθητικής, καθώς και της αλυσίδας επώνυμων γυναικείων ρούχων SIMPLE CARACTERS.

Και επειδή το πρόγραμμα go4more βρίσκεται πάντα δίπλα μας, έως και τις 15 Οκτωβρίου, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα καταστήματα Replay και Brooks Brothers, κερδίζουμε το 10% της αξίας των αγορών μας σε go4more πόντους. Ενώ το ίδιο ισχύει και από τις 16 έως τις 31 Οκτωβρίου για τα καταστήματα Simple Caracters!

Έτσι, λοιπόν, οι καθημερινές μας συναλλαγές γίνονται όντως πιο ευχάριστες, μέσα από το παιχνίδι των πόντων και, φυσικά, την άμεση ανταμοιβή που το πρόγραμμα go4more προσφέρει!