Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η e-fresh.gr στην Anuga 2019

Η e-fresh.gr στην Anuga 2019

H ελληνική συμμετοχή χαρακτηρίστηκε από επιτυχία

Το παρόν στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2019 που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Οκτώβριο στην Κολωνία έδωσε η e-fresh.gr μέσα από την συμμετοχή της στο συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου τροφίμων.

Το συνέδριο διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης μετά από το έντονο ενδιαφέρον για την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είχε ως βασικό θέμα το μέλλον του on line grocery και μια διεθνή συμμετοχή σημαντικών ομιλητών που παρουσίασαν την εξέλιξη του κλάδου στην εκάστοτε αγορά, απο την Ινδία και το Ντουμπάι μέχρι την Αμερική και την Σιγκαπούρη.

Η e-fresh.gr εκπροσωπήθηκε από την Ζήνα Μαυροειδή που μίλησε για ψηφιοποίηση της αγοράς τροφίμων και συγκεκριμένα για την προσέγγιση της e-fresh.gr στην ελληνική αγορά. Παρουσιάστηκε η στρατηγική επιλογή του αυτοματισμού στην εφοδιαστική αλυσίδα, η πορεία της e-fresh.gr μέχρι σήμερα αλλά και τα trends που βλέπουμε για τα επόμενα χρόνια.

Η ελληνική συμμετοχή της e-fresh.gr χαρακτηρίστηκε από επιτυχία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον για ένα success story που αναπτύσσεται στην μικρή αλλά έντονα ανοδική ελληνική αγορά.

** Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 370.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024