Θεσσαλονίκη : Άγνωστος έσπρωξε 21χρονη στη θάλασσα για να της πάρει το κινητό
Μία νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στην προσπάθειά του να της αφαιρέσει το κινητό της, την έσπρωξε στην θάλασσα.
Μία νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στην προσπάθειά του να της αφαιρέσει το κινητό της, την έσπρωξε στην θάλασσα. Η 21χρονη έπεσε τελικά στο νερό και ο δράστης κατάφερε να της κλέψει το κινητό της.
Η νεαρή βρέθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στα νερά του Θερμαϊκού, μπροστά από την προβλήτα Α΄του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου και την εντόπισαν δύο διερχόμενοι και την βοήθησαν να βγει από το νερό.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις της στους ανθρώπους του λιμενικού, το περιστατικό ξεκίνησε από έναν άνδρα, ο οποίος αφήνοντας την παρέα του, την πλησίασε και αρπάζοντας της το κινητό, την έσπρωξε στην θάλασσα.
Διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό από το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για περιστατικό πτώσης 21χρονης ημεδαπής στη θάλασσα στην Α’ προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία της ανωτέρω, διαπληκτίστηκε με άγνωστο προς αυτήν άτομο από παρέα νεαρών που βρίσκονταν πλησίον της στην ως άνω περιοχή, το οποίο την εξύβρισε, της αφαίρεσε με βία το κινητό και εν συνεχεία την κλώτσησε, με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
- Ηράκλειο: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ίνι
- Θεσσαλονίκη: Κοντά στην οικία της οικογένειας Νέστορα το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι φερόμενοι ως δράστες
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442