Η ιαπωνική φίρμα έδωσε, μέσω ενός teaser το πρώτο δείγμα γραφής της plug-in υβριδικής έκδοσης του RAV4 η οποία όπως ενημερώνει, ως έκδοση παραγωγής, θα είναι η ισχυρότερη της γκάμας του SUV.

Αυτό σημαίνει ότι η νέα έκδοση η οποία αναμένεται να προστεθεί στην οικογένεια του RAV4 από το β΄εξάμηνο του 2020 θα προσφέρει ισχύ που θα ξεπερνά τους 222 ίππους της μέχρι στιγμής ισχυρότερης απλής υβριδικής εκδοχής του SUV που συνδυάζει θερμικό κινητήρα 2,5 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ.

Η νέα έκδοση αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση του Los Angeles η  οποία ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου με την προοπτική να ενταχθεί στην γκάμα του RAV4 από τα μέσα της χρονιάς, διαθέτοντας εκτός από το plug-in υβριδικό σύνολο και ορισμένες διαφοροποιήσεις σε αισθητικό επίπεδο, όπως προδίδουν τα κάθετα LED, η λίγο διαφορετική γρίλια και οι περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο σε αυτήν την πρώτη εικόνα του.

Πλην της υπόσχεσης για επιπλέον ισχύ, η Toyota δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων θα αξιοποιηθούν υψηλότερης απόδοσης μπαταρίες.