Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βοϊναρόφσκι : «Επαφές Σκάιλς με Ολυμπιακό»

Βοϊναρόφσκι : «Επαφές Σκάιλς με Ολυμπιακό»

Ο Σκοτ Σκάιλς είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να αναφέρει ότι ο Αμερικανός βρίσκεται σε επαφές με τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ και μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί, είναι και αυτό του Σκοτ Σκάιλς.

Ο Αμερικανός τεχνικός μάλιστα είναι μαζί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα τα μεγάλα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων, με την ομάδα του Πειραιά να είναι σε επικοινωνία με τον έμπειρο προπονητή τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και ο πάντα έγκυρος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σκάιλς και βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του προκειμένου αναλάβει τα ηνία των ερυθρόλευκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκάιλς έχει… φάει τα παρκέ του ΝΒΑ με το κουτάλι αφού έχει στο ενεργητικό του 948 αγώνες, έχοντας καθίσει στον πάγκο των Φοίνιξ Σανς, Σικάγο Μπουλς, Ορλάντο Μάτζικ αλλά και Μιλγουόκι Μπακς.

Απέχει από τους πάγκους από το 2016 και βλέπει την προοπτική της προπονητικής στην Ευρώπη και την Euroleague ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και τη δεδομένη χρονική και σύμφωνα με όσα αναφέρει και ο Αμερικανός δημοσιογράφος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Δείτε την ανάρτηση του Αμερικανού δημοσιογράφου:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024