Η Μόσχα απέστειλε τις απαντήσεις της πάνω σε τριάντα ερωτήματα που της είχαν τεθεί από τον WADA σχετικά με την λειτουργία του εργαστηρίου αντιντόπινγκ της Μόσχας, ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο νέων κυρώσεων ενόψει της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Διεθνής Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ έδωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου προθεσμία τριών εβδομάδων στη Ρωσία, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τις «ανωμαλίες» που διαπιστώθηκαν στα ηλεκτρονικά δεδομένα σχετικά με τον έλεγχο των παλαιών δειγμάτων αθλητών που υπήρχαν στο εργαστήριο, κάτι που υποδηλώνει χειραγώγηση και διαγραφή των θετικών ελέγχων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του WADA, «ειδικοί νομικοί θα εξετάσουν τις ρωσικές απαντήσεις, αλλά δεν μπορεί να καθοριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της εργασίας τους»
Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα πλέι οφ του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν μετά από γενική σύρραξη και... τρομερό ξύλο, οι διαιτητές απέβαλλαν 11 παίκτες και έπειτα παρενέβη και εισαγγελέας.
Σκάνδαλο στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις που κάνουν λόγο για ξέφρενα πάρτι με χρήση ουσιών, αλκοόλ και... παρέα πολυτελείας για πρώην και νυν παίκτες της Μίλαν, με «οργανωτή» τον Τεό Ερναντέζ.