Προκαλεί το Τουρκικό ΥΠΕΞ : Ελλάδα και Κύπρος στηρίζουν την τρομοκρατία
Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση απαντά στο ανακοινωθέν της συνόδου στο Κάιρο, όπου συμμετείχαν η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος.
Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση απαντά στο ανακοινωθέν της συνόδου στο Κάιρο, όπου συμμετείχαν η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος.
«Δεν έχει κανένα νόημα και αξία, η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύνοδο της Αιγύπτου της Ελλάδας κι της Ελληνοκυπριακής διοίκησης (Κυπριακή Δημοκρατία) που πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου στο Κάϊρο.
Αυτό το ανακοινωθέν είναι άλλο ένα παράδειγμα της προσπάθειας του διδύμου Ελλάδας/Ελληνοκυπρίων να εντάξουν τις χώρες της περιοχής στις παράνομες, μαξιμαλιστικές και μη συμβιβάσιμες πολιτικές τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.
Πηγή: onetv.gr
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Τζον Γουότερς απεχθάνεται το καλό γούστο, τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και (πλέον) τα ναρκωτικά
- Γένοβα: Βαριές «καμπάνες» στους κατηγορούμενους για την κατάρρευση γέφυρας με 43 νεκρούς
- Φωτιά στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας – Μήνυμα από το 112
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442