
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου : Ισόβια στους κατηγορούμενους
Ισόβια ήταν η τιμωρία που επέβαλε ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Ισόβια ήταν η τιμωρία που επέβαλε ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2017.
Ειδικότερα, στο φυσικό αυτουργό της εγκληματικής πράξης Ιμπραχίμ Μπραχιμάη οι δικαστές επέβαλαν εκτός από ισόβια για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ισόβια επιβλήθηκε στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι.
Η δήλωση της χήρας Ζαφειρόπουλου:
Μετά την ετυμηγορία δικαστών και ενόρκων η χήρα του Μιχ. Ζαφειρόιπουλου, Βίκυ Ζαφειροπούλου είπε:
«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη και τους ενόρκους. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση η οικογένεια συνολικά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας».
Και πρόσθεσε: «Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους γιατί ήταν φυλακή και είναι φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου».
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
