Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατσέρμπι και Σπινατσόλα για Ελλάδα: «Θα είναι γιορτή το ματς στην Ρώμη»

Ατσέρμπι και Σπινατσόλα για Ελλάδα: «Θα είναι γιορτή το ματς στην Ρώμη»

Οι Ατσέρμπι και Σπινατσόλα μίλησαν στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (12/10), όπου παρουσιάστηκαν ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι με νίκη θα πανηγυρίσουν στην Ρώμη την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

H Ιταλία υποδέχεται το Σάββατο (12/10), την Εθνική μας ομάδα, σε μια αναμέτρηση στην οποία η «σκουάντρα ατζούρα» θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

H Ιταλία μετά την απουσία της από το Μουντιάλ του 2018, είναι έτοιμη να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση, με τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχουν κάνει το απόλυτο (6 στα 6) στα προκριματικά.

Η αναμέτρηση απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι ξεχωριστή και για ακόμα ένα λόγο για τους ποδοσφαιριστές του Μαντσίνι που θα επιστρέψουν στη Ρώμη για ματς της Εθνικής τους, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια (τελευταία φορά που έπαιξε ήταν τον Οκτώβριο του 2015 απέναντι στην Νορβηγία).

Στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Ελλάδα, εμφανίστηκαν οι Ατσέρμπι και Σπινατσόλα, οι οποίοι αγωνίζονται αντίστοιχα σε Λάτσιο και Ρόμα, λέγοντας:

Ατσέρμπι: «Είναι σημαντικό που η εθνική Ιταλίας επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην Ρώμη. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε στην Ρώμη και ελπίζουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, κλείνοντας έναν κύκλο και εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Θα είναι ωραίο να μπεις με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας σου στο στάδιο στο οποίο αγωνίζεσαι με το σύλλογό σου, τα συναισθήματά σου είναι ακόμα πιο έντονα.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζεις, ίσως στη θεωρία να είμαστε ανώτεροι από τις άλλες ομάδες, αλλά οφείλεις να το αποδεικνύεις και στο γήπεδο. Εάν έχεις τόσο θετικά αποτελέσματα, αυτό σημαίνει πως το σύνολο είναι γεμάτο ποιότητα».

Σπινατσόλα: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στο Ολίμπικο, θα είναι μία μεγάλη γιορτή το Σάββατο. Το στάδιο θα είναι γεμάτο κόσμο και οι Ρωμαίοι φίλαθλοι θα μας δώσουν μεγάλη θερμότητα.

Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, μία δυνατή εθνική ομάδα με αμυντικούς πρώτης γραμμής που παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης. Όλες οι θέσεις καλύπτονται από δύο και τρεις παίκτες».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024