Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουλή : Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για σύσταση προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο

Βουλή : Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για σύσταση προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο

Το βράδυ της Τρίτης η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στην τελική φάση βρίσκεται η διαδικασία για τη συγκρότηση ή όχι προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Σκοπός της θα είναι να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στο θέμα της υπόθεσης Novartis.

Η συζήτηση διεξάγεται σε υψηλούς τόνους, με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τους για ρεβανσισμό και δειλία.

Παρέμβαση που ξεχώρισε ήταν και αυτή του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου, που ζήτησε το λόγο επί προσωπικού μετά την ομιλία Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε για έλλειψη ορίου «στη δημαγωγία, στο ψέμα και στην αναισχυντία».

Ολομέτωπη επίθεση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Μείναμε μόνοι εμείς να ζητούμε διερεύνηση για την εκτόξευση των τιμών του φαρμάκου. Υπήρξε απίστευτος εκτροχιασμός στην τιμή του φαρμάκου από την κυβέρνηση της ΝΔ το 2004 – 2009. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ κλείνουν προκλητικά τα μάτια σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο» τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Γεννηματά.

Την αποχώρηση του ΚΚΕ από τη διαδικασία ψηφοφορίας για την Προανακριτική ανακοίνωσε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

«Μια υπόθεση που εμφανίζεται ως σκάνδαλο βρίσκεται στο επίκεντρο της πολίτικης αντιπαράθεσης και επισκιάζει άλλα σημαντικά ζητήματα» είπε ο Δ. Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής.

«Η Βουλή μετατρέπεται σε άθλιο υποκατάστατο εισαγγελικής αρχής» τόνισε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και ανακοίνωσε την αποχώρηση του κόμματος του από τη διαδικασία.

Με την σύσταση τέτοιων επιτροπών στις οποίες «βουλευτές δικάζουν βουλευτές», το κοινοβούλιο μετατρέπεται σε ένα άθλιο υποκατάστατο της εισαγγελικής αρχής, κάτι που αποτελεί θεσμική εκτροπή, επισήμανε ο κ. Βαρουφάκης.

Δείτε ζωντανά τη συνεδρίαση της Βουλής:

Αργά το βράδυ η ψηφοφορία

Η συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με τη μυστική ψηφοφορία.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας

Η ΝΔ προτείνει τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κ. Παπαγγελόπουλου για τέσσερα αδικήματα:

■ Ηθική αυτουργία στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας κατά φυσική αυτουργία και άμεση συνέργεια δικαστικών λειτουργών

■ Πρόκληση και προσφορά για την τέλεση εγκλήματος

■ Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος

■ Ηθική αυτουργία σε ψευδορκία

Η πρόταση της ΝΔ βασίζεται στις καταθέσεις, του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή, της αντιεισαγγελέως Εφετών, πρώην Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Επίσης βασίζεται σε φερόμενη ρήση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε δικαστική λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση Νοβάρτις, καθώς και σε δήλωσή του, ως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης τον Φεβρουάριο του 2018, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, πριν η δικογραφία διαβιβαστεί στη Βουλή ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Παράλληλα έχουν κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφα των καταθέσεων, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς και αντίγραφα της δικογραφίας η οποία σχηματίστηκε μετά από παραγγελία του αναπληρωτή εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Τασούλα.

Οι τοποθετήσεις των εισηγητών

ΣΥΡΙΖΑ : Προσπάθεια συσκότισης της ΝΔ για το «υπαρκτό μεγάλο σκάνδαλο Novartis»

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, κατηγορώντας την για προσπάθεια συσκότισης του υπαρκτού μεγάλου σκανδάλου για τη Novartis, όπως είπε, με την κατάθεση πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

«Στο ερώτημα ‘σκευωρία ή σκάνδαλο;’ δεν εκστομίζετε τη λέξη ‘σκάνδαλο’», σημείωσε ο κ. Λάππας απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ και κάλεσε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν αν υπάρχει ή δεν υπάρχει σκάνδαλο.

«Αυτό που θέλετε να κρύψετε, είναι να μην μιλά η Βουλή και να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ότι η Novartis είναι το υπ’ αριθμό ένα σκάνδαλο στο χώρο της υγείας. Αυτό θέλετε να κρύψετε. Να μην μιλά η Βουλή και να μην κατανοεί η κοινωνία τι έγινε στην υγεία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Παράλληλα, απέρριψε όλο το σκεπτικό της πρότασης της ΝΔ για τα αδικήματα κατά του κ. Παπαγγελόπουλου, επισημαίνοντας ότι η κατηγορία για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία καταρρέει από την απόφαση του Αρείου Πάγου που θεωρεί φερέγγυους τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι ο εισαγγελέας κ. Αγγελής, όταν έθεσε στο αρχείο τις μηνύσεις Σαμαρά και Βενιζέλου, τόνιζε πως «και μόνο η καταγγελία με αναφορές κατά πολιτικών προσώπων αρκεί στον εισαγγελέα για να στείλει στη Βουλή την δικογραφία».

«Η Τουλουπάκη τι έπρεπε να κάνει όταν είχε τρεις καταθέσεις και έγγραφο από το FBI;» σημείωσε ο κ. Λάππας.

«Δύο χρόνια μετά η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Ράϊκου θυμήθηκε πιέσεις που της είχαν ασκηθεί. Εμείς σας προκαλούμε να ζητήσετε όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της εισαγγελέας κ. Ράϊκου – και του κ. Παγγελόπουλου. Εμείς τίποτα δεν έχουμε να κρύψουμε ή να φοβηθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.

Ακόμα, επικαλέστηκε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που είχε διερευνήσει το θέμα της διαφθοράς στο χώρο της υγείας την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τις καταθέσεις κορυφαίων στελεχών, οι οποίοι είχαν επιβεβαιώσει το σκάνδαλο και τι κόστισε στη χώρα, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρώην υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, και ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Διαφθοράς, Γιώργος Σούρλας.

«Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, το 2013 μίλησε για ‘γκρίζες ζώνες’ και ‘διαφθορά που έπιασε ταβάνι’, έστειλε τις δικογραφίες στις εισαγγελικές αρχές, αλλά δεν διερευνήθηκαν», υπογράμμισε ο κ. Λάππας και πρόσθεσε:

«Τον Φεβρουάριο του 2018, όταν η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή για Σαμαρά και Βενιζέλο, γιατί δεν κάνατε τίποτα και το θυμηθήκατε 18 μήνες μετά. Γιατί δεν κάνατε τότε αίτηση για προανακριτική; Το κάνετε σήμερα για να συσκοτίσετε και να αποπροσανατολίσετε τη κοινή γνώμη, για ένα σκάνδαλο που διερευνάται σε πολλές χώρες. Στο ίδιο το πόρισμα του FBI, υπάρχουν καταθέσεις εισαγγελέων που μιλάνε για διαφθοΡά ηγετικών στελεχών της Novartis».

«Από τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα και τις δικογραφίες, στο πόρισμα της κ. Τουλουπάκη φαίνεται να πανηγυρίζουν στη Novartis γιατί τα δικά τους φάρμακα. Αυτό είναι σκάνδαλο και εσείς σιωπάτε», κατέληξε ο κ. Λάππας.

ΚΙΝΑΛ : «Ναι χωρίς περιστροφές» στην σύσταση ειδικής προκαταρκτικής επιτροπής

«Ναι χωρίς περιστροφές» στην σύσταση ειδικής προκαταρκτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο λέει το ΚΙΝΑΛ, ώστε να εξεταστούν, «οι βαρύτατες κατηγορίες συγκεκριμένων εισαγγελέων, που αφορούν ηθική αυτουργία για κατάχρηση εξουσίας αλλά και το στήσιμο παραδικαστικού κυκλώματος, με σκοπό την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων».

Όπως τόνισε ο ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου κατά την συζήτηση στην ολομέλεια επί της πρότασης της ΝΔ, «οι κατηγορίες δεν αφορούν αμέλειες ή λάθη, αλλά βαρύτατες παρανομίες, και όλα τα κόμματα οφείλουν να πουν ναι».

«Ας τοποθετηθούμε όλοι καθαρά. Δεν είναι λόγια πολιτικά, αλλά γεγονότα και υπεύθυνες, ενυπόγραφες καταθέσεις ανώτατων δικαστικών λειτουργών και προσώπων που έχουν υπηρετήσει τις υψηλότερες θέσεις της ελληνικής Πολιτείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέφερε από το βήμα ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος προσέθεσε ότι «η γκρίζα προπαγάνδα που περίτεχνα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες, έφτασε στο σημείο να παρουσιάζει ως αιτίες της κρίσης τα αποτελέσματα, και ως υπεύθυνους αυτούς που αγωνίστηκαν να την αντιμετωπίσουν, ως αιτία δηλαδή της πυρκαγιάς παρουσίασαν τις στάχτες, και ως εμπρηστές τους πυροσβέστες».

Ο κ. Κεγκέρογλου, έκανε ειδική μνεία στην δημοσιοποίηση των καταθέσεων και των καταγγελιών των ανώτερων δικαστών και των άλλων αξιωματούχων, για τις παρεμβάσεις – όπως είπε – του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, τις παράνομες ενέργειες και το στήσιμο του παραδικαστικού που «θα αναλάμβανε τα υπόλοιπα».

Αναφέρθηκε στον «χαρακτηριστικό διάλογο» με τον κ. Παπαγγελόπουλο, όπως αναφέρεται σε κατάθεση της εισαγγελικής λειτουργού, όπου καταγράφονται τα εξής:

«’Ακόμη δεν έστειλες την δικογραφία της Novartis στη Βουλή;

– Υπουργέ εγώ χωρίς στοιχεία δεν διώκω κανένα.

– Έχεις και παραέχεις. Στείλε την και για τα παρακάτω θα φροντίσουν άλλοι’.

Όταν δε, του είπα ότι δεν είμαι αυτής της σχολής, μου απάντησε ‘κάτσε τότε και θα δεις αν σου βγει σε καλό η σχολή σου’».

Ο ειδικός αγορητής του ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ, έξω από το Μαξίμου, όταν ο κ. Παπαγγελόπουλος μιλούσε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους, στην πραγματικότητα δημοσιοποίησε «τον παραπειστικό τίτλο της σκευωρίας που έστηνε, με στόχο την δίωξη δέκα πολιτικών αντιπάλων και την εξόντωση συγκεκριμένων».

Ο κ. Κεγκέρογλου απευθύνθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε, υποστήριξαν ότι πρέπει να εξεταστούν οι καταθέσεις ψευδομαρτύρων, κουκουλοφόρων και ανθρώπων που είχαν οικονομικά συμφέροντα στα αθέμιτα ή στα νόμιμα κέρδη τους από τις «πολιτικές του νοικοκυρέματος» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που έλεγαν «να προχωρήσει η διερεύνηση κι αφού είναι αθώοι θα δικαιωθούν», θέτοντας το ερώτημα: «τι θέση θα πάρετε σήμερα;».

«Θα αρνηθείτε να εξεταστούν οι σοβαρότατες καταγγελίες των ανώτατων δικαστικών και υψηλών αξιωματούχων για το στήσιμο της πολιτικής σκευωρίας και την λειτουργία του παραδικαστικού συστήματος; Σήμερα θα ακολουθήσετε τις σκοπιμότητες της ηγετικής ομάδας, η οποία, τη μια υποστηρίζει ότι η Βουλή δεν πρέπει να θάβει τις δικογραφίες και την άλλη βάζει κομματική πειθαρχία για να μην ψηφίσετε; Δεν θέλετε να συμβάλετε για να βγει όλη η αλήθεια στο φως;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Κεγκέρογλου.

Όπως είπε επίσης, το κόμμα του θα επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις την πλήρη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών, αποκρούοντας και εκείνους, που μέσα ή γύρω από την Ν.Δ. προωθούν «διευθετήσεις αμοιβαίας ωφέλειας», δηλαδή για αρχειοθετήσεις και εξιλαστήρια θύματα.

ΚΚΕ : Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η εκτίναξη της ιδιωτικής φαρμακευτικής δαπάνης

Την θέση του ότι το σκάνδαλο του φαρμάκου πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως και να υπάρξει έρευνα σε βάθος, επανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, στη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για τη συγκρότηση επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Όπως ανακοίνωσε το ΚΚΕ, θα συμμετέχει στη συζήτηση και στην ειδική επιτροπή όταν αυτή θα συγκροτηθεί, αλλά δεν πρόκειται να πάρει μέρος στην αποψινή ψηφοφορία, διότι δεν θέλει να παίξει στο παιχνίδι αποπροσανατολισμού και συγκάλυψης του μεγάλου και πραγματικού σκανδάλου, που δεν είναι άλλο από τη μεταφορά μεγάλο μέρους της φαρμακευτικής δαπάνης στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Ταυτόχρονα, προειδοποίησε ότι το ΚΚΕ θα αποχωρήσει από την ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης αν επιχειρηθεί συγκάλυψη της ουσίας του σκανδάλου, αν δηλαδή, επαναληφθεί η τακτική που είχε εφαρμοστεί και στην προηγούμενη επιτροπή για την υπόθεση NOVARTIS.

«Υπάρχει μια τεράστια συμφωνία ανάμεσα στα τρία κόμματα, τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τι ΚΙΝΑΛ: η συνέχιση της αντιλαϊκής ταξικής πολιτικής, της πολιτικής που επιβάλλει η ΕΕ, της πολιτικής που ικανοποιεί τις ανάγκες του κεφαλαίου, που κάνει όλο και πιο δύσκολη τη θέση του λαού» είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η συζήτηση για το σκάνδαλο της NOVARTIS, ανέδειξε τα ζητήματα που θα συνέβαλαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και στην απόδοση των πολιτικών και των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών, όπου υπήρχαν.

Ο κ. Καραθανασόπουλος επανέλαβε ότι η έρευνα για την υπόθεση NOVARTIS, θα έπρεπε να είναι ουσιαστική, να έχει περιλάβει και την αυτοπρόσωπη εμφάνιση όλων των μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων και των προστατευόμενων μαρτύρων, και να διερευνηθούν τα βαθύτερα αίτια του σκανδάλου στο χώρο του φαρμάκου και συνολικά όλων των παραγόντων που δημιούργησαν το ζήτημα και που δεν είναι άλλοι από τον ανταγωνισμό των πολυεθνικών για τα μερίδια αγοράς και για τα κέρδη.

«Για το ΚΚΕ, το μεγάλο σκάνδαλο είναι, ότι ενώ υπάρχουν δυνατότητες, τόσο μικρότερος είναι ο βαθμός ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών και ότι ευρύτατα λαϊκά στρώματα ζουν κάτω από συνθήκες ανέχειας», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και πρόσθεσε ότι το βασικό σκάνδαλο είναι το σύστημα που υπηρετούν τα κόμματα που κυβέρνησαν, δηλαδή η εμπορευματοποίηση των λαϊκών αναγκών, της υγείας και του φαρμάκου, ο σφοδρός ανταγωνισμός των πολυεθνικών.

Ιδίως για τις σπατάλες στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου, στο οποίο αναφέρονται τα κόμματα, ο βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε, ότι ενώ η δημόσια δαπάνη στην Ελλάδα υπολείπεται σε σχέση με την ΕΕ, με τα αντιλαϊκά μέτρα που ελήφθησαν η ιδιωτική δαπάνη εκτοξεύθηκε, και επί ΣΥΡΙΖΑ και πέρασε στις πλάτες του ελληνικού λαού και μεγάλο μέρος της φαρμακευτικής δαπάνης πέρασε στις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων.

«Ποιος πιστεύει ότι η ανάδειξη του σκανδάλου της NOVARTIS δεν είχε σχέση με την ενόχληση των ΗΠΑ από τον ανταγωνισμό των γερμανικών εταιρειών;», σχολίασε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και πρόσθεσε ότι αυτός ο πόλεμος και ανελέητος ανταγωνισμός, δεν έχει άλλο αντικείμενο από το πού θα διανεμηθούν τα κέρδη και γι’ αυτό βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα.

Ιδίως για την υπόθεση NOVARTIS, o βουλευτής του ΚΚΕ είπε ότι με κύρια ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση έκλεισε στην προανακριτική που είχε συσταθεί στην προηγούμενη βουλευτική περίοδο, χωρίς καμία εξέταση μαρτύρων και στοιχείων – και εξελίχθηκε έτσι η υπόθεση αυτή, σε μια στείρα αντιπαράθεση, βολική και για τη ΝΔ και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για το ΠΑΣΟΚ.

«Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεμβάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης στην ηγεσία της Δικαιοσύνης» είπε ακόμη ο βουλευτής του ΚΚΕ και τόνισε ότι η επιλογή της από την εκάστοτε κυβέρνηση, μπορεί να αποτελέσει μοχλό για να ασκείται πίεση και παρέμβαση στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Γι΄ αυτό το ΚΚΕ έχει ζητήσει η επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης να μην γίνεται από την κυβέρνηση, αλλά από ευρύτερο εκλεκτορικό σώμα. «Συνεπώς, τα περί ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης χρησιμοποιούνται ως άλλοθι στους διπολικούς καυγάδες», είπε ο Ν. Καραθανασόπουλος που επανέλαβε ότι πρέπει να είναι πλήρης η κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος.

ΜέΡΑ25 : Το ΜέΡΑ25 θα ψηφίσει «παρών»

«Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, και το μόνο που θρέφει είναι η προπαγάνδα και οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Αυτό τόνισε η ειδική αγορήτρια του ΜεΡΑ25, Φωτεινή Μπακαδήμα, κατά τη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση του ρόλου του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

«Το ΜέΡΑ25 θα ψηφίσει ‘παρών’, αρνούμενο να λάβει μέρος στην, για ακόμη μια φορά, επιχειρούμενη διασάλευση της διάκρισης εξουσιών, που το μόνο που καταφέρνει είναι να υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο και να μετατρέπει τους βουλευτές σε δικαστές και ενόρκους» διευκρίνισε η κ. Μπακαδήμα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024