Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιαντράν – Ολυμπιακός 8-17

Γιαντράν – Ολυμπιακός 8-17

Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν με 17-8 την Γιαντράν στο Σπλιτ και ξεκίνησαν εντυπωσιακά την περιπέτειά του στο Len Champions League.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Len Champions League ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να περνούν νικηφόρα από την έδρα της Γιαντράν.

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Σπλιτ της Κροατίας και χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν με 17-8.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και απέδειξε περίτρανα γιατί θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 8. Πρώτος σκόρερ τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με 4 γκολ, ενώ τρία πέτυχε ο Μάρο Γιόκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή τις άγριες… διαθέσεις του. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 3-1 χάρη στα γκολ των Γιόκοβιτς, Μυλωνάκη και Αργυρόπουλου, ενώ έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 5-2.

Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 7-4, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 7-6. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 9-7 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκλεισε την άμυνά της, «έπνιξε» τους παίκτες της Γιαντράν και με συνεχόμενα γκολ «καθάρισε» το παιχνίδι, καθώς στο τέλος της τρίτης περιόδου έφτασε στο +6 (13-7). Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε σοβαρός, παρά τη μεγάλη διαφορά, έκανε συντήρηση δυνάμεων, με το τελικό 17-8 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 7-9, 7-13, 8-17

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024