Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στο δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών.
Το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «sdna», που ανέφερε ότι ο πρόεδρος του Αρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ολυμπιακό (1-2) ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή.
Η απάντηση από τους Πειραιώτες ήταν άμεση και ήρθε από τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.
Ο παράγοντας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στο μήνυμα που ανέβασε στα social media, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την συμπρωτεύουσα με πτήση με Charter της Ολυμπιακής, ενώ ο Καρυπίδης με πτήση της Aegean.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»