
ΚΙΝΑΛ για Προϋπολογισμό : Οι πολίτες καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν το μάρμαρο
«Όπως αποτυπώνεται στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού, η ΝΔ αποδέχεται πλήρως τις δεσμεύσεις Τσίπρα», σχολίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης, αρμόδιος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής για θέματα Οικονομίας.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ και στην οικονομία. Δυστυχώς οι πολίτες καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν το μάρμαρο. Όπως αποτυπώνεται στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού, η ΝΔ αποδέχεται πλήρως τις δεσμεύσεις Τσίπρα», σχολίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης, αρμόδιος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής για θέματα Οικονομίας.
Συνέχιση της εξοντωτικής φορολογίας
Σύμφωνα με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής προβλέπεται υπερβολικό πρωτογενές πλεόνασμα 7 δισ. ευρώ, συνέχιση της εξοντωτικής φορολογίας και των ακραίων περικοπών, με οριακές μόνο αλλαγές.
Προσθέτει ότι δεν γίνεται καμία κουβέντα για το Υπερταμείο και για τα 99 χρόνια δέσμευσης του εθνικού πλούτου, ενώ κάνει λόγο για συνήθη υπεραισιοδοξία για την εξέλιξη του ΑΕΠ, «που μέχρι τώρα διαψεύδεται».
«Στη Βουλή θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για την Εθνική Αναγέννηση που έχει ανάγκη η χώρα», κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.
- Grey’s Anatomy – Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης με 320 εβδομάδες στην κορυφή της Nielsen
- «Title decider»: Η Άρσεναλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ματς της 20ετίας στην Premier League (pic, vids)
- Αναταράξεις στα αεροπορικά ταξίδια από την εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα
- Η… κατηφόρα της Τσέλσι, ο Ροσενιόρ και τα αρνητικά ρεκόρ
- Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον πατέρα της – «Δε με στοιχειώνει» λέει η σταρ
- Κρήτη: Ισχυρός σεισμός στο Λασίθι


