Αποκλειστικό: Θρίλερ με τη σύλληψη Έλληνα ψαροντουφεκά στην Τουρκία
Ελληνας ψαροντουφεκάς: Πριν από λίγες ημέρες είχε προσπαθήσει να μεταφέρει από την Τουρκία Ιρανούς πρόσφυγες στην Ελλάδα
Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σύλληψη του βιοπαλαιστή ψαροντουφεκά, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που πιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στα παράλια της Τουρκίας όταν προσπαθούσε να μεταφέρει πρόσφυγες στην Λέσβο.
Ο 41χρονος είχε μπει με το σκάφος στα χωρικά ύδατα για να παραλάβει 20 Ιρανούς πρόσφυγες και να τους μεταφέρει στη Μυτιλήνη, αλλά πιάστηκε επ’αυτοφώρο από το λιμενικό της Τουρκίας.
Ο Έλληνας ψαράς με καταγωγή από την βόρεια Εύβοια είχε λάβει εντολή από τον αρχηγό κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, το οποίο εδρεύει στα νότια προάστια της πρωτεύουσας με κάλυμμα δυο επιχειρήσεις, μια μάντρα αυτοκινήτων κι ένα βενζινάδικο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

