Τις συμμαχίες για την υλοποίηση του έργου ανάπλασης του Ελληνικού συνεχίζει η Lamda Development.

Όπως ανακοινώθηκε, η αεροπορική εταιρεία Aegean θα αποκτήσει το 1,66% της Lamda Development, με την αξία της συναλλαγής να ξεπερνά τα 9,2 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, πρόκειται για 1.319.840 ίδιες μετοχές που είχε στο χαρτοφυλάκιό της η Lamda οι οποίες θα πωληθούν προς 7 ευρώ ανά μετοχή.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο άμεσο μέλλον το ποσοστό της Aegean αναμένεται να ενισχυθεί.

Αθανασίου: Η αρχή για μια ευρύτερη συνεργασία

«Η Lamda Development βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής, θα είναι η αρχή για μια ευρύτερη και σημαντικότατη συνεργασία με την AEGEAN, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των αερομεταφορών στην Ελλάδα, που θα την καταστήσει επίσημο αερομεταφορέα του Ελληνικού» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, «στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει ένα πρώτο, εξαιρετικό δείγμα συνένωσης δυνάμεων και ανάπτυξης συνεργιών, ώστε να καταστεί η Αθήνα παγκόσμιος τουριστικός προορισμός».

«Ταυτόχρονα, αποτελεί αφετηρία μελλοντικών συνεργιών μεταξύ των δύο εταιρειών και επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη και βαθιά πίστη του επιχειρηματικού κόσμου στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού» καταλήγει ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο