Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα που δέχθηκε τη χυδαία ρατσιστική επίθεση από Κύπριες εξηγεί τί συνέβη

Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα που δέχθηκε τη χυδαία ρατσιστική επίθεση από Κύπριες εξηγεί τί συνέβη

Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, το θύμα της χυδαίας ρατσιστικής επίθεσης από τρεις Κύπριες, περιγράφει τί της συνέβη όταν σταμάτησε 3 Κύπριες, οι οποίες χτύπησαν αυτοκίνητο που ανήκε σε ΑμεΑ και προσπάθησαν να φύγουν

Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, το θύμα της απίστευτης ρατσιστικής επίθεσης από τρεις Κύπριες.

Η κ. Ζαΐτσεβα ζει μόνιμα στη Λεμεσό τα τελευταία 20 χρόνια και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Όπως ανέφερε στη εφημερίδα «Πολίτης», περίπου στις 8:30 χθες το βράδυ είχε πάει στη Λάρνακα για να αφήσει ένα κλειδί στο σπίτι κάποιας φίλης της. Επειδή δεν είχε ξαναπάει, αναζήτησε τη διεύθυνση με GPS και τυχαία βρέθηκε στο πάρκινγκ. Εκεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο να χτυπάει ένα λευκό. Η οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν δεν είδε κάποιον να αντιδρά συνέχισε την πορεία της προς την έξοδο του πάρκινγκ.

Η κ. Ζαΐτσεβα είπε ότι προσπάθησε με νοήματα να σταματήσει το κόκκινο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα έβγαζε φωτογραφίες από το συμβάν για να επιβεβαιωθεί η ζημιά.

Στη συνέχεια, από το κόκκινο ΙΧ κατέβηκαν τρεις γυναίκες και ένα παιδί. Τη ρώτησαν αν της ανήκει το αυτοκίνητο που χτύπησαν και όταν εκείνη τους απάντησε αρνητικά, εκείνες επιτέθηκαν με απειλες εναντίον της, προκειμένου να την αναγκάσουν να σβήσει τις φωτογραφίες από το κινητό της.

Χυδαία ρατσιστική επίθεση

Οι δύο από τις τρεις γυναίκες άρχισαν να βρίζουν την Σβετλάνα Ζαΐτσεβα με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις. «Αυτά που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έκαναν και μου είπαν», λέει η γυναίκα από τη Ρωσία. Οι δύο γυναίκες απείλησαν ότι θα τη χτυπήσουν και η μία ότι θα φωνάξει τον άντρα της για να βιαιοπραγήσει σε βάρος της. Σε άλλο σημείο η μία Κύπρια την πλησίασε και την έφτυσε στο πρόσωπο.

ΑμεΑ ο ιδιοκτήτης του χτυπημένου οχήματος

Η κ. Ζαΐτσεβα πληροφορήθηκε ότι το αυτοκίνητο που χτυπήθηκε από το όχημα των γυναικών ανήκει σε άτομο άτομο με αναπηρία. Την ώρα του επεισοδίου εμφανίστηκε ο φρουρός του χώρου στάθμευσης και δεν επέτρεψε στις τρεις γυναίκες να φύγουν, ενώ κάλεσε και την αστυνομία και ανέμενε και τον ιδιοκτήτη του άλλου οχήματος. Η κ. Ζαΐτσεβα αποχώρησε γιατί είχε αφήσει μόνα τα παιδιά της.

Σήμερα κλήθηκε από την αστυνομία να δώσει κατάθεση. Όπως είπε ένιωσε την ανάγκη να σταματήσει το όχημα των γυναικών, γιατί δεν θεώρησε σωστό να προκαλέσουν ζημιά και να μην αναλάβουν την ευθύνη τους. Ωστόσο, όπως είπε, δεν περίμενε να δεχθεί τέτοια ρατσιστική επίθεση και αυτός ήταν ο λόγος που δημοσιοποίησε το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=fl7jx8CAhk0

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024