Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία : Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν από πυρά ληστών σε αστυνομικό τμήμα

Ιταλία : Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν από πυρά ληστών σε αστυνομικό τμήμα

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σε μια ανταλλαγή πυρών με δύο φερόμενους ληστές, μέσα στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Τεργέστης την Παρασκευή

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σε μια ανταλλαγή πυρών με δύο φερόμενους ληστές, μέσα στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Τεργέστης την Παρασκευή.

Όπως ανέφερε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, οι δύο αστυνομικοί υπέκυψαν στα τραύματα τους αφού διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Οι άλλοι τρεις τραυματίες αστυνομικοί, μαζί με τον έναν από τους δύο ληστές, νοσηλεύονται, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Ποιοι ήταν οι δράστες

Τα δύο αδέλφια, 29 και 32 χρονών, υπήκοοι της Δομινικανής Δημοκρατίας, είχαν μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από την αναζήτηση και τη σύλληψή τους για μια ληστεία ενός σκούτερ νωρίς την Παρασκευή το πρωί, τόνισαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο μικρότερος από τους δύο έκλεψε το όπλο από έναν αστυνομικό όταν αυτός τον συνόδευσε στην τουαλέτα και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών. Μαζί με τον αδερφό του προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά συνελήφθησαν.


Ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα εξέφρασε τη θλίψη του για αυτή την «βάρβαρη» ένοπλη επίθεση, ενώ ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε με tweet του ανέφερε ότι «αυτή η τραγωδία τραυμάτισε την Πολιτεία», εκφράζοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αστυνομικών.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024