Ο Ιλια Ιβιτς έχει πάρει εντολή να κάνει ήδη κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Η υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη είναι μία από εκείνες που ενδιαφέρουν πολύ τους Κιτρινόμαυρους. Ο Φρανκ Βέλεθ, επίσης. Με την Ενωση να έχει αποφασίσει να κινηθεί και πάλι… ελληνικά, στοχεύοντας σε παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Πρόθεση των Κιτρινόμαυρων είναι προχωρήσουν -μυστικά και ανεπίσημα- τις επαφές με τους παίκτες που θέλουν, να πάρουν το «ναι» (και ει δυνατόν την υπογραφή τους) και εν συνεχεία, είτε να γίνει διαπραγμάτευση με τις ομάδες τους, ώστε να αποκτηθούν από τον Γενάρη, είτε να περιμένουν έως το καλοκαίρι. Εχοντας, όμως, κλείσει τους παίκτες.

Γενικά, μάλιστα, στην ΑΕΚ, έχουν στραμμένη την προσοχή τους για τα καλά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Καθώς υπάρχουν παίκτες που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους, πέραν του Χατζηγιοβάνη. Παίκτες πιο έτοιμοι, που έχουν δείξει ότι μπορούν άμεσα να μπουν και να αποτελέσουν λύσεις πρώτης γραμμής. Ανά πάσα στιγμή.

Ο Εμιλιάνο Ινσούα, για παράδειγμα, θεωρείται μια λύση πρώτης γραμμής για την Ενωση, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο παίκτες εν δυνάμει βασικούς στη συγκεκριμένη θέση (Λόπες, Χουλτ). Ωστόσο, επειδή το συμβόλαιο του Σουηδού επίσης λήγει το καλοκαίρι, τίποτε δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Βεβαίως, εάν η ΑΕΚ μπορούσε να επιλέξει τώρα έναν παίκτη από το πράσινο ρόστερ (πλην Μπουζούκη), αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το συμβόλαιο του οποίου, όμως, λήγει τον Δεκέμβριο του 2020. Αρα, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντως, για να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον Παναθηναϊκό, είναι σημαντικό να επαναλάβουμε ότι η ΑΕΚ γενικώς έχει σκοπό να κάνει χοντρό παιχνίδι με τους ελεύθερους. Και να κυνηγήσει από νωρίς περιπτώσεις που την ενδιαφέρουν. Ασχέτως τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή και ασχέτως αποτελεσμάτων.

Γράψτε το σχόλιό σας